Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Znamení, že jste špatná v posteli, a ani o tom nevíte!

  • Orgasmus
    6. května 2017 | 06:00

    Žádný učený z nebe nespadl, a to se týká samozřejmě i sexu. Aby se z vás stala milenka par excellence, musíte si osvojit pár dovedností. Být sebevědomá je dobré, ale všeho moc škodí. Především když si myslíte, že všechno umíte nejlíp a jste nejlepší na celém světě. Tohle jsou signály, které by vám měly otevřít oči.

  • Váš partner předstírá orgasmus


    Autor: Shutterstock.com
    Ano, slyšíte správně, je to možné i u mužů. Je to samozřejmě těžší, protože mužský orgasmus zanechává za sebou dost významnou evidenci, ale i tak muži mohou předstírat. Pravdou je, že mnohem typičtější jsou v této disciplíně ženy. Ani u jednoho pohlaví to ovšem není nic, čím by se měl člověk chlubit. Jestliže se soustředíte jen na sebe a své potěšení, může vám jednoduše uniknout, že se váš partner nudí nebo neděláte něco správně. Zkuste se také pro změnu soustředit na partnera.

  • Postrádáte v ložnici sebevědomí


    Autor: shutterstock
    Moc sebevědomí je jedna věc, ale jeho nedostatek je také peklo na zemi. Pokud se v posteli neustále shazujete, pochybujete o všem, co uděláte, nálada brzy klesne na bod nula. Možná byste na svém sebevědomí měla zapracovat mimo ložnici, zkuste zapřemýšlet, jak na to!

  • Sex je jediné, co vás zajímá


    Autor: shutterstock
    Sex je absolutní a totální sblížení dvou lidí. Není snad nic intimnějšího, co by dva lidé společně mohli sdílet. Ovšem pokud jakmile vyvrcholíte, otočíte se na druhý bok a usnete nebo se zvednete, odejdete do koupelny a už se nevrátíte do postele, není to moc milé. Objetí, polibek a celková blízkost a zájem partnera dělají ze sexu něco víc než jen fyzický akt vášně.

  • Jste tak trochu nudný patron


    Video se připravuje ...
     • VIDEO: Bpž/ccmixter.org(Ramblinglibrarian)
    Máte jednu nebo dvě oblíbené polohy, ve kterých snadno dosahujete vyvrcholení. Jakékoli další experimentování je tak pro vás v podstatě ztráta času. To je ale chyba. Můžete přece objevit ještě další potěšení a je tu ještě jedna věc. Nikdo nechce každý večer provozovat stále to stejné, nuda v ložnici je jen první krok ke krachu vztahu.

  • Neposloucháte a nekomunikujete


    Autor: shutterstock
    Vy víte, co se vám v posteli líbí, ale víte také, co se líbí vašemu partnerovi? Můžete se snažit a dělat vše možné, a přitom všechno úplně zbytečně. Přitom je tak jednoduché se úplně normálně zeptat! Komunikace je to, kde všechno začíná i končí. Nejdůležitější stavební kámen.

  • Cesta pro vás není cíl


    Autor: shutterstock
    Jediné, co chcete, je orgasmus a hledáte k němu tu nejkratší cestu. To už vám ale mohlo být jasné od dob, kdy vám babička četla pohádky, že ta nejkratší a nejjednodušší cesta vede do pekla. OK, pokud máte jen limitovaný čas, je jasné, že určitá výjimka padá v úvahu, ale jinak spíš přemýšlejte o cestě k vyvrcholení jako o cíli celé taškařice.

     

     

Diskuse ke článku
.