Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Milostné skandály slavných: Kdo se zamiloval do starší a kdo kvůli kolegyni opustil ženu?

  • 10. května 2017 | 06:00

    Láska dokáže vzplanout rychle a nečekaně a rozumem se jí nedá ubránit. Své o tom vědí i celebrity, jejichž nečekané vztahové eskapády, jimiž bourají některá tabu, se probírají horem dolem. 

  • Emmanuel Macron (39) a Brigitte Trogneux (64)


    Emmanuel Macron s manželkou Brigitte Trogneuxovou, která je o 24 let starší
    Autor: Profimedia.cz

    Politik a učitelka
    Ve světle současných prezidentských voleb ve Francii vyplaval na povrch zajímavý příběh. Jeden z kandidátů – Emmanuel Macron – si v roce 2007 vzal Brigitte Trogneux. Poznali se v lyceu, kde Emmanuel studoval. Bylo mu tehdy 15 a Brigitte byla jeho 39letá učitelka francouzštiny. Zamilovali se do sebe během představení školního divadelního kroužku. O dva roky později Emmanuel oznámil Brigitte, že si ji jednou vezme. Ta pak kvůli němu opustila manžela a tři děti. V roce 2015 odešla do důchodu, aby mohla plně podporovat manželovu kariéru. Teď to vypadá, že se z ní možná stane první dáma Francie.

  • Woody Allen (81) a Soon-Yi Previn (46)


    Woody Allen a jeho manželka Soon-Yi
    Autor: ČTK/AP
    Režisér a dcera herečky

    Americký filmový režisér Woody Allen a herečka Mia Farrow spolu měli v osmdesátých letech dlouhodobý milostný vztah. Ten tragicky skončil poté, co Mia u Woodyho objevila pornografické fotky mladé Soon-Yi Previn… Miiny adoptivní dcery! Woody sice nebyl jejím nevlastním otcem, ale přesto je od sebe dělilo 35 let. Herečka nebyla jediná, kdo byl tímto vztahem na začátku roku 1992 znechucen. Jenže, jak už jsme říkaly, lásce neporučíš. Soon-Yi a Woody se na konci roku 1997 vzali a jsou stále spolu.

  • Bill Clinton (70) a Monica Lewinski (43)


    Prezident a stážistka
    Clinton s Monikou
    Autor: EPA, Profimedia.cz
    V roce 1998 otřásl americkými médii skandál. Tehdejší 49letý prezident Bill Clinton měl milostný poměr s 22letou studentkou psychologie Monikou Lewinskou, která tehdy pracovala v Bílém domě jako stážistka. Aférku oba dlouho popírali, ale velký tlak médií a státního vyšetřování je nakonec donutil říct pravdu. Zatímco Monica byla nezadaná, prezident Clinton byl ženatý. I když si tehdy musela prezidentova manželka Hillary hodně vytrpět, jejich manželství to nezničilo. Minulý rok dokonce kandidovala na post prezidentky Spojených států.

  • Kristen Stewart (27) a Rupert Sanders (46)


    Milenci Kristen Stewart a Rupert Sanders
    Autor: Profimedia.cz
    Herečka a režisér

    Herečka Kristen Stewart se v roce 2008 během natáčení filmové ságy Stmívání dala dohromady s hercem Robertem Pattinsonem (30). Zahráli si tu zamilovaný pár upíra a člověka. Fanoušci z nich byli nadšení a vypadalo to, že tahle pohádková dvojice má před sebou skvělou budoucnost, dokud kompromitující fotky nepotvrdily opak. V roce 2012 totiž natáčela Kristen film Sněhurka a lovec s režisérem Rupertem Sandersem a nějak se do sebe zakoukali. Po zveřejnění jejich společných fotek došlo nejen k ukončení vztahu hrdliček ze Stmívání, ale i k rozvodu dvojnásobného otce Sanderse s jeho manželkou, modelkou Liberty Ross (38).

    Video se připravuje ...
    Kristen Stewart na festivalu v Cannes • VIDEO: Youtube.com


  • Brad Pitt (53) a Angelina Jolie (41)


    Angelina Jolie a Brad Pitt.
    Autor: Profimedia.cz
    Herci

    Když se Brad Pitt a Jennifer Aniston (48) po pouhých dvou letech randění vzali, vypadali jako perfektní pár. Když tedy Jennifer po pouhých pěti letech společného života s Bradem podala žádost o rozvod a jako důvod uvedla „neslučitelné rozdíly“, všechny to překvapilo. Ale ne až tak moc, protože už se začalo šuškat o Pittově poměru s herečkou Angelinou Jolie. S tou se fešák seznámil při natáčení filmu Mr. & Mrs. Smith. Aférka se nakonec potvrdila a v roce 2014 si Brad Angelinu vzal. Ani jim ale štěstí nevydrželo.

    Angelina Jolie jako Zloba ve stejnojmenném filmu 

    Video se připravuje ...
    Angelina Jolie jako zloba • VIDEO: Falcon

Autor: nat
Diskuse ke článku
.