Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pohublý a ztrhaný Brad Pitt poprvé promluvil o rozchodu a dětech

3. května 2017 | 09:40

Poprvé od srpnového rozchodu s manželkou Angelinou Jolie (41) se Brad Pitt (53) objevil v médiích. A to rovnou na třech různých titulkách CQ Magazine. Vedle toho poskytl herec také exkluzivní a velmi osobní rozhovor o tom, jak ho poznamenaly rozchod a odloučení od jejich šesti dětí.

Přestože rozhovor ještě nevyšel, CQ Magazine ho popsal jako velmi syrovou výpověď o "lásce, ztrátě, otcovství a o tom, jak se posunout poté, co se věci rozpadly".

Ostatně – že nepůjde o nějak veselý rozhovor, naznačují i všechny tři verze obálek časopisu. Jeden z nejoblíbenějších hollywoodských herců a sexsymbol mnoha generací žen je na nich zjevně pohublý a ztrhanější, než jak ho obvykle vídáme. Na žádné z fotek se neusmívá a pronikavý pohled jeho modrých očí dává jasně najevo, že si prochází nelehkým obdobím života. Ostatně celebrity jsou také jen lidé, stejně jako my.

Brad Pitt na obálce CQ Magazine, poprvé od rozchodu s Angelinou Jolie
Autor: Ryan McGinley/CQ Magazine

Každopádně podle všeho se věci mezi ním a bývalou partnerkou Angelinou Jolie zlepšují a herec minulý týden strávil se svými dětmi ve svém domě v Los Angeles, a to poprvé po neuvěřitelných sedmi měsících. Přesto ale Angie trvala na tom, aby děti do Bradova domu doprovodily jejich dvě chůvy a Brad si nenajímal své vlastní. Stejně tak to doporučil i rodinný terapeut.

Navíc se objevují zvěsti, že to nápadně jiskří mezi Bradem a jeho hereckou kolegyní Siennou Miller (35), se kterou se potkal při natáčení filmu Ztracené město Z. Můžeme se těšit na nový hollywoodský pár? A co na to asi řekne Angelina?

Podívejte se na trailer nejnovějšího filmu, ve kterém se Brad Pitt objeví: War Machine. Bude mít premiéru v českých kinech 26. května 2017.

Video se připravuje ...
Trailer k filmu War Machine • VIDEO: youtube.com_Netflix/bpž

Autor: red