Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Martina Babišová o nové lásce: Lidé mě na ulici více poznávají, co chodím s Kryštofem

Video se připravuje ...
14. února 2023 | 06:00

V novém seriálu Sedm schodů k moci, který můžete sledovat na Prima+, si zahrála i vycházející herecká hvězda Martina Babišová (29). Na tiskové konferenci zářila štěstím a má k tomu rozhodně důvod!

Pracovní příležitosti se jí jen hrnou a spokojená je i v osobním životě. Právě se totiž vrátila z dovolené na Kanárech, kam odcestovala se svým přítelem – hercem Kryštofem Bartošem.

V seriálu ztvárnila kolegyni Anny Malé (Eva Podzimková) v sekretariátu ministerstva kultury. Nejprve jsou spojenkyně, jakmile ale Anna povýší na vedoucí, začne ji ponižovat. Martina nám prozradila, že i ona se dočkala zrady ve svém životě. „Myslím, že se to stane, ale není to důvod se přestat navzájem podporovat nebo si přestat věřit. Jsou samozřejmě výjimky, kdy to nejde. Pro mě je ale vzájemná podpora žen hodně důležitá. Měly bychom si pomáhat navzájem, zvlášť v tak mužském prostředí, jako je film nebo seriál,“ řekla herečka, která se před časem vrátila do Česka z Irska, kde nějakou dobu žila.

Mezitím se tady stihla zamilovat do svého hereckého kolegy Kryštofa Bartoše (30), známého především ze seriálu Devadesátky. Poprvé spolu byli viděni na karlovarském festivalu a nedávno se vrátili z dovolené na Kanárských ostrovech. Vypadá to, že je u nich vše zalité sluncem, a herečka ani nemá pocit, že by stejná profese byla nevýhodou. „Plusy to určitě má v tom, že si skvěle rozumíme a jsme si docela podobní. Můžeme si v něčem pomoct a chápeme se. Na druhou stranu jsme si tolik podobní! Když chodíte s někým, kdo je trochu opak, tak se zase můžete víc doplňovat. Ale máme se rádi, a to je hlavní,“ prozradila Martina.

Jak jí to s Kryštofem klape a co má sympatická herečka v plánu, se dozvíte ve video rozhovoru.

Autor: Štěpánka Bínová
Video se připravuje ...