Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Zorka a Mirek Hejdovi: V Las Vegas jsme v kasinu prohráli balík!

Video se připravuje ...
VIDEO: Linda Štrobachová
30. března 2022 | 06:00

Těsně před natáčením zábavného pořadu Můj muž to dokáže, který bude již brzy vysílat televize Prima, jsem si odchytla manželský pár Zorku a Míru Hejdovy, oba budou jeho protagonisty. Ukázalo se, že hazard jim není cizí, a Míra se bál, aby ho Zorka v kasinu neprohrála.

Odchytila jsem vás těsně předtím, než skočíte do té jámy lvové a vstříc neznámým úkolům v soutěži – jaké jsou vaše pocity?

Mirek: Když vidím tu kukaň, ve které skončím, tak mi to bohužel připomíná stále dobu covidu a projevy pana prezidenta a úplně si nejsem jistý, jestli se mi tam chce. Mám snad smysl pro humor, což se dneska prověří, tak uvidíme.

Zorka: Možná se tvůrci tou dobou inspirovali a chtěli si pojistit, že se natáčení nezruší, kdyby se situace opět zhoršila. Jinak já se těším moc, protože jak jsem pochopila, my máme tu příjemnější roli, budeme hezky sedět v pomyslném kasinu a sázet na naše muže... A já doufám, že toho svého nebudu ani podceňovat, ani přeceňovat, protože samozřejmě bychom chtěli vyhrát.

Myslíš si, že tvůj muž má velké ego a budeš muset kolem něho našlapovat po špičkách?

Zorka: Ne, jsem strašně ráda, že můj muž není žádný egoista. Samozřejmě že ego je v každém z nás, jak v mužích, tak ženách a extra v naší profesi, ale myslím, že tady můžu být úplně v klidu. Můžeme si navzájem důvěřovat, a když to neklapne, tak to neklapne.

Mirek: Pokud mě moje žena neprohraje v kasinu, tak to bude v pohodě.

Máte problém s tím, neříct něco, co byste rád? V té kukani nesmíte mluvit, myslíte, že to překonáte?

Mirek: Snad ano, i když fyzicky by ta kukaň šla asi překonat, když zapojím pěsti a kopání, pak bych to možná mohl říct, tak uvidíme, jestli to bude potřeba!

To jste takhle agresivní?

Mirek: Snad ne!

Víte, jakých pět úkolů vás čeká, nebo to bude překvapení?

Mirek: Vůbec ne a těším se na ten moment, kdy pojedeme domů a v autě budu Zorce říkat: „Já jsem tam byl dneska za úplného idiota!“ Takhle si trochu myslím, že to dopadne, ale pak jsem si říkal, že třeba to nebude tak hrozné, když vtom přišla Adélka Gondíková a řekla nám, že doufá, že vím, že budeme dneska maličko zostuzeni, a zda s tím jsme v pohodě.

Myslíš, že se v ženách probudí touha maličko škodit a že budou trošku zlé?

Zorka: Já dávám hned v prvním kole all in na svého muže!

Mirek: Takže mě prohraje, je to jasný.

Zorka: Ne, myslím si, že nebudeme zlé, jen si budeme užívat, že to není opačný model pořadu a že my nemusíme být v těch kukaňkách, ale jsme v roli divaček, což, myslím, bude hodně příjemné. Uvidíme, jestli se v nás ta škodolibost probudí.

Jak to máte s hazardem?

Zorka: Myslím, že dobře. Roky jsme hrávali poker a to nás bavilo.

Mirek: Nutno podotknout, že poker jsme hráli doma z kufříku. Jednou jsme se urvali v Las Vegas a do té bedny jsme hodili pět dolarů.

Zorka: Ano, to je pravda, to byl náš největší životní risk a samozřejmě jsme je projeli! Zkušenosti ale nějaké máme.

Bojíte se, že by to nějak mohlo ohrozit vaše manželské vztahy?

Zorka: Že by to bylo takové drama, že bychom dnes po deseti letech manželství to tady nějak zlomili? To si neumím představit, co by se muselo stát. Ale nikdy neříkej nikdy!

Mirek: Když bude nejhůř, garsonku mám tady, tak to v ní doklepu!

Co tvůj muž dokáže nejlépe?

Zirka: Já jsem nějak doufala, že bude nějaká disciplína týkající se aut, ale to studiové prostory moc neumožňují. Kdyby ale třeba před ateliérem chtěli zkoušet parkování, řízení nebo závodění s auty, tak Míra je v tom přeborník. Tím, že jsme ve studiu, tak vůbec nevím, jakého rázu ty soutěže budou. Míra je ale všestranně talentovaný a věřím, že ukáže tu nejlepší stránku.

Co umí vaše žena nejlépe a v čem by mohla vyniknout?

Mirek: Umí výborně vařit, je vtipná a je to pohodová ženská, ale to nejsou k soutěži ty nejlepší atributy, v každém případě jestli něco má, tak to, že neřeší, co bude, a to, že vsadí hned v prvním kole all in, je dost dobře možné. Myslím si, že ona bude tím tvůrcem dobré zábavy a půjde do všeho.

Video se připravuje ...