Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Protivrásková i 3D podprsenka. Které další vychytávky ze světa spodního prádla by vám neměly uniknout?

21. března 2021 | 06:00

Jestli nám něco spolehlivě otráví den, tak je to nevhodně zvolené spodní prádlo. Zařezávání kalhotek, ňadra nedržící v košíčcích, otlaky od kostic či padající ramínka si umějí velmi zdařile pohrát s naší trpělivostí. Které vychytávky vás oprostí od prádlové tyranie?

Pokud se chcete svobodně a zhluboka nadechnout, osvoboďte se od těsných konstrukcí kostic a přivítejte do svého prádelníku braletku, která si vydobyla silnou pozici ve světě spodního prádla. A není se čemu divit. Nepříjemného škrcení se nedočkáte. Místo něj vás čeká láskyplné přilnutí k vaší kůži, podprsenka, v které celý den nebudete muset myslet na to, jak osvobozující pocit to bude, až přijdete domů a okamžitě ji sundáte. Věřte, že tuhle sundávat jen tak chtít nebudete. To nám potvrdila i Zdeňka Sahulová, bra fitterka ze společnosti Astratex.cz, a kvituje i její variabilitu: „Podprsenky bralette jsou dostupné jak v krajkovém, tak hladkém, ale i sportovním provedení. Jejich trojúhelníkový tvar nevyztužených košíčků vám zajistí pohodlí prsou, krajka sexy vzhled a široká ramínka velký komfort.“

Zdeňka Sahulová, bra fitterka značky Astratex

Dámy s velkým poprsím však mohou na tento typ pohlížet s dosti velkým červeně alarmujícím vykřičníkem. Látkových podprsenek se však nemusí obávat. Pokud prádlo disponuje trojúhelníkově střiženými košíčky, které jsou širší jak ve výstřihu, tak v podpaží, sedne nejen ženám s většími prsy, ale i těm, které je mají od sebe posazené o něco dál.

Vhodným střihem bude i ten s méně vykrojeným výstřihem. Díky němu, opravdu širokým ramínkům a rozšířenému spodnímu obvodu udrží i velká prsa tam, kde mají být. Přestože evokuje sportovní typ podprsenky, ponechává si svůj půvab, který podtrhne přirozenou ženskou krásu.

Jak vypadají, se můžete podívat v tomto našem článku:

Braletky však některé z nás už dávno za novinku nepovažují. Ale slyšela jste už o protivráskové podprsence La Decollette?

Svou největší slávu zažívala zhruba před deseti lety, kdy se s touhle novinkou, kterou vymyslela Nizozemka Rachel de Boer, doslova roztrhl pytel. Slibuje totiž téměř okamžité zázraky. Dostojí opravdu svému označení?Při nošení protivráskové podprsenky opravdu nedochází k mačkání prsou ani dekoltu. Podprsenka je vyrobena z velice jemného materiálu s antibakteriální výplní, takže ji během spánku ani neucítíte. Její přední část je obdélníkového tvaru. Má lehce nastavitelná ramínka a její zapínání je umístěno na zádech. Před jejím nasazením však doporučuji pokožku promazat, a to ideálně krémem proti vráskám,“ říká bra fitterka ze společnosti Astratex.cz.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: Žaneta Podlahová