Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Andrea Antony: Mám nahoře devět kilo a všichni mě chválí, že tloustnu!

Video se připravuje ...
VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ
13. srpna 2020 | 06:00

Andrea Antony (30), moderátorka Divošek na Primě, to bere pěkně hopem. Loni se zasnoubila i vdala a letos je v očekávání prvního potomka. Jak nám prozradila, s manželem se těší na holčičku. Od loňského roku, kdy se blýskla na obálce Playboye, přibrala už devět kilo a je nadšená, jak ji za to, že tloustne, všichni chválí.

Andrejko, je to rok, co jsme se spolu bavily a tys byla akorát čerstvě provdaná, a šup a už skoro rodíš!

Oni mi neřekli, že ty velké melouny se mají krájet, než je spolknu! Ale vážně, je to skvělé, že se nám to podařilo takhle rychle, bylo to sice trochu nečekané, kdo by to byl řekl, že to bude takový fofr.

Jak své první těhotenství prožíváš?

Znám holky, které tvrdí, že je to nejhezčí období života ženy, to bych takhle určitě nespecifikovala, ale opravdu musím říct, že mi nic není od začátku. Nebylo mi špatně, jen trochu únava, ale to je asi v pohodě, to tak bývá. Skvělé je ale to, jak tě lidé chválí, že jsi tlustá. Zní to divně, ale jak jsem pořád větší a větší, tak všichni chodí a nadšeně volají: „No podívej, ty jsi zase větší!“ Já celý život zatahuji břicho a teď ho konečně mohu vyvalit a všichni jsou nadšení, takže to se mi líbí moc!

Tak ty jsi s váhou snad nikdy neměla problém, jako že bys byla nějak oplácaná, ne?

Spíš bych řekla, že každá žena má nějakou partii, kterou celoživotně sleduje, a má pocit, že s ní má problém. U mě tou partií bylo vždycky břicho. V mém šatníku se proto nikdy nevyskytovaly upnuté šaty, a teď jsem si naopak začala kupovat upnuté šaty, protože v nich vypadá to břicho nejlépe. Ve volných šatech jsem jak ve stanu, takže si ty upnuté teď užívám.

Takže se nebudíš s tím, že vypadáš jako velryba?

Zeptej se mě za dva měsíce, až budu mít měsíc do porodu. Zatím mi to všechno připadá hezké, ale to se samozřejmě může rychle změnit.

Musím se zeptat, jestli jste si nechali říct pohlaví dítěte.

Vůbec nechápu, jak může někdo vydržet a nenechat si to říct. My jsme vyzvídali hned, jak to šlo, a víme, že to bude holčička. Včera jsme byli na 3D screeningu, a jak prohlásila sestřička, to kávové zrnko bylo velmi zřetelné, takže to bude tutovka.

Hádáte se kvůli jménu?

Vůbec, protože jsme měli vymyšleno jen holčičí jméno, ale kluka jsme vůbec netušili. Tím, že to bude holka, tak je to vyřešeno a do kolonky chlapeckého jména můžeme napsat cokoli, protože to se vyplňovat před porodem musí. Teď máme nevím kolik dalších let na to, abychom vymysleli případně to klučičí.

Teď kdyby vyšel ten nesmysl, to byste asi koukali, co?

No to jo, jsem si říkala, že tam klidně můžeme napsat Herbert, tedy tím nechci Herberty urážet, ono to není vlastně vůbec špatné jméno, možná se nad tím ještě zamyslím!

Koukala jsem nedávno, jak jsi ukazovala svůj byt, který ti pomohl navrhnout tatínek architekt. Už je z pracovny dětský pokoj?

Pracovna znamená to, že poslední dva roky to byl bordel pokoj, sušárna a odložiště všeho. Bude nám opravdu chybět, nevím, kam to všechno budeme teď dávat a kde budeme sušit prádlo. Postupně se samozřejmě proměňuje v dětský pokojíček, už máme postýlku, ještě není smontovaná, ale brzy bude. Dětské věci se mi doma kupí ve velkém, protože spoustu věcí dostávám od přátel, kteří jsou nadšeni, že se toho mohou zbavit, a spoustu věcí kupuji nových, protože se nemohu udržet, ono je to všechno tak krásné!

Máš třeba nějaké specifické těhotenské chutě?

Já mám pocit, že ne, ale kdybyste se zeptali mého muže, tak ten by vám řekl, že jsme předtím každý večer neměli kyselý salát z okurek nebo rajčat. Já jsem vždycky měla ráda kyselé, jen se to teď asi ještě trochu znásobilo.

Teď trochu otázka na tělo: kolik jsi tedy zatím přibrala?

Stoupá to, teď jsem na nějakých devíti kilech, ale ještě mám tři měsíce před sebou. Kamarád doktor mi říkal, že zatím je to v pořádku a do patnácti kil je to v pohodě. Tak snad to dám!

Tloustne s tebou i manžel?

V karanténě říkal, že trochu ztloustnul, i když doma cvičil, ale ne tolik jako normálně. V každém případě netloustne tak jako já!

Léto v plném proudu – chystáte se ještě někam na dovolenou?

Prosadila jsem si týden dovolené v Chorvatsku, ale manžel nechtěl jet, protože jsem mu jasně řekla, že to bude válecí dovolená, kde se budu jen válet a žrát. Pro něho by to byla absolutní noční můra, protože on pořád potřebuje něco dělat a sportovat. Takže jsem z toho nakonec udělala holčičí dovolenou a bylo to nejlepší rozhodnutí tohoto léta. Byly jsme čtyři holky týden v Chorvatsku a udělalo mi to hrozně dobře. Teď už můžeme jezdit klidně po Čechách.

To už tedy s manželem?

Ano. Teď jsme byli v Českém ráji. Je fakt, že je tu všude spousta krásných míst, která se dají objevit, ale moře je moře. Já jsem se doma snažila vysvětlit, že potřebuju moře a že v Čechách u rybníku to není to samé. Manžel to nechápe, ale já už jsem si moře odbyla a teď už klidně můžu jezdit po rybnících.

 

Video se připravuje ...