Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Agáta Prachařová přiznala, jak shodila 25 kilo po porodu. To budete koukat!

Video se připravuje ...
VIDEO: Maminka.cz, Supermámy.cz/Martin Mol
10. dubna 2018 | 06:00

Agáta Prachařová (32) před půlrokem porodila své druhé dítě: dceru Miu. Během těhotenství se v tom, co jedla, moc nehlídala. Sama přiznala, že si těhotenství užívá, a tím pádem i dost přibírá. Pětadvacet kilo, která přibrala, ale zmizelo jako mávnutím kouzelného proutku. Jak to dokázala?

„Myslím, že mě za způsob, jakým nabraná kila shazuju, ostatní maminky ukamenují. Jakoukoli dietou, kterou jsem kdy držela, tak jsem nikdy nezhubla. Jediné, co pomáhá, je co nejméně jíst. Jím jen tolik, abych mohla fungovat, a cvičit jsem začala hned po porodu. S Kryšpínem jsem přibrala dvacet kilo, s Miou pětadvacet a obojí se mi shazovalo stejně těžce,“ přiznala bez obalu Agáta Prachařová.

Nejvtipnější byl asi Agátin komentář k tomu, zda je rozdíl mít kluka, nebo holku. „Rozdíl jsem viděla už v porodnici. Když se vám narodí holka, narodí se inteligentní člověk, který nezlobí, nekřičí zbytečně, v noci se nají a pak spí. Kryšpína jsem musela asi do jeho tří let krmit co tři hodiny. Ač jsem mu předtím dala řízek, tak stejně chtěl v noci mléko!“