Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Martina Pártlová: Dlouho jsem nepotkala muže, ze kterého bych si sedla na zadek

29. července 2019 | 06:00

Když se v roce 2008 barmanka Martina Pártlová (40) rozhodla, že se přihlásí do pěvecké soutěže X-Factor, určitě netušila, jak zásadní změna v jejím životě nastane. Skončila čtvrtá a od té doby zpívá, vystupuje v muzikálech, společně s Nikol Štíbrovou (32) a Veronikou Arichtevou (33) vytváří úspěšný pořad 3v1, s Rudou z Ostravy nazpívala hit Ostrava a pravidelně vystupuje se skupinou Čechomor.

Krásná postava není zadarmo, to víme všechny. Jak se udržujete ve formě?
Nijak. Občas chodím na dlouhé procházky s pejsky svého ex. Ale žádné diety nedržím a už roky necvičím. Kdysi jsem chodila do posilovny s trenérem Karlem Frýdem, který mi dával do těla, ale na to už teď nemám čas, možná se na to ale jen vymlouvám.

Plánujete nějaké vylepšení nebo plastiku?
Ano. Udělám si culík a pořádně ho utáhnu. Možná mi to vytáhne i prsa.

Nedávno jste se rozešla s partnerem a tvrdíte, že jste zůstali kamarádi. Jde to vůbec?
Nevím, jestli jsme kamarádi, ale nebylo to nic dramatického. Nejhorší rozchod byl s mou životní láskou před osmnácti lety. To byla veliká divočina. Slzy, křik a vše, co k Itálii patří.

Takže se dá říct, že jste toho pravého už v životě našla…
Ano, ale bohužel to nedopadlo dobře. Milovali jsme se, ale být spolu bylo těžké. Navíc měl nějaký čas po našem rozchodu autonehodu a už jsme si to nikdy nemohli vyříkat, odpustit si nebo to zkusit znova. Dodnes mě to bolí a často na něj vzpomínám. Byl to nejkrásnější chlap, kterého jsem kdy viděla. Prostě láska na první pohled.

Všechny muže tedy srovnáváte s ním?
Ano. A jsem víc vybíravá než dřív. Určitě se to mění i věkem, ale už hodně dlouho jsem nepotkala muže, ze kterého bych si sedla na zadek. Ale možná je to tím, že nikam moc nechodím. Většinu času trávím s Čechomorem nebo holkami.

Jak by měl vypadat váš ideální partner?
Žádný konkrétní typ nemám. Líbí se mi vysocí, modroocí blonďáci, ale těch jsem v životě moc nepotkala. Především musí mít něco v očích. Taky mě musí umět rozesmát, být skvělý milenec, měl by mít rád lidi, zvířata a mě. Neměla by mu vadit moje prostořekost. Samozřejmě by měl být chytrý. Měl by se umět hezky oblékat a také by se mi líbilo, kdyby měl nějaké sociální cítění. Byla bych ráda, kdyby se o mě uměl postarat, kdybych já sama nemohla. Možná je to představa jako ze sci-fi filmu.

To nebude jednoduché splnit. Kde takového muže chcete hledat?
Rozhodně ne v showbyznysu, z této branže jsem partnera nikdy neměla a ani to nemám v plánu.

Svatba pro vás prý není důležitá, vy nechcete být jeden den za princeznu?
Myslíte si, že ve čtyřiceti letech bych vypadala ještě jako princezna? Samozřejmě každou ženu potěší, když si ji chce muž vzít, ale myslím, že jsou důležitější věci než svatba. Navíc musím udržet rod, protože se všem narodily holky a já jsem poslední Pártlová.

Abyste pokračovala v rodu, měla byste si pořídit děti.
To musím. Dříve se o mně psalo, že je oddaluji kvůli cestování, ale to tak určitě není. I s dětmi se dá cestovat.

Přemýšlela jste někdy o adopci?
Jako kdybych nemohla mít vlastní děti? O tom nechci vůbec přemýšlet.

Celý rozhovor najdete v novém čísle magazínu Blesk pro ženy, které je tento týden na stáncích. Nebo si ho můžete koupit v našem iKiosku.

Autor: red

Video se připravuje ...