„Musím se hodně držet, jinak bych vážila sto kilo. Jím úplně všechno, smetanu, slaninu, nevadí mi to, ale všeho jen malinké porce a to mi stačí,“ vysvětlila nám Karolína Kamberská, jak zvládá nepřibírat, když vaří doma i v práci. Jediné jídlo, ve kterém doma nemá prsty, je snídaně. „Snídani připravuje můj manžel, to je jeho specialita, klidně si kvůli tomu i přivstane.“
Ze všech možných receptů, které už Karolína vydala v další kuchařce, její děti – a to od těch povyrostlých až po mrňouse – nejvíce milují buchtičky s krémem. „Přijde mi, že se tím ti starší vracejí zpátky do dětství. Já tedy dělám recept podle Santnerky se žloutkovým krémem, takže to není to, co se dělá ve školních jídelnách. Jinak všechny děti jsou taky masové a mají rády knedlíky a těstoviny, ale to mají rády snad všechny děti.“