Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Hana Čížková z Kameňáku: Když se ženská v mém věku rozhodne zhubnout o 10 kg, je to tragédie

Video se připravuje ...
VIDEO: Tereza Kovářová
16. března 2016 | 06:00

Ve svých dvaašedesáti letech se herečka Hana Čížková udržuje fit sportem a přiznala nám, že nikdy v životě nedržela dietu. Naopak má jídlo moc ráda a dopřeje si klidně i kachnu se šesti knedlíky. Prozradila nám také, jak potom tuhle dávku jídla kompenzuje.

Hana Čížková přišla do pražského baru Zanzibar podpořit svou adoptivní dceru Janu, kterou si osvojila, když jí bylo devět let. Jana je talentovaná zpěvačka, která díky podpoře, kterou jí Hana poskytla, studuje na konzervatoři a koncem měsíce se svou kapelou vydává první album. „Jsem na ni hrozně pyšná,“ svěřila se herečka.

Hana Čížková měla s manželem, fotografem Janem Fialou, syna Honzu a oba toužili ještě po druhém dítěti. Přirozenou cestou se jim to ovšem nedařilo, proto se rozhodli pro adopci. Jan Fiala podlehl infarktu těsně poté, co se pro adopci rozhodli. „Nejvíc šťastnou mě dělá, že mám zdravé děti, nádherného vnoučka, že mám hrozně šikovnou dceru a syna,“ řekla nám Hanka.

Herečka také přiznala, že není barový typ, raději sportuje a miluje jídlo. „Nikdy jsem nedržela dietu a nebudu ji držet, protože si myslím, že když se ženská v mém věku rozhodne, že bude držet dietu, je to dost tragédie. To mají držet jen ženské, které jsou opravdu při těle a kterým to vadí. Ale když je ženská trošičku obalenější, tak mě to baví.“

 

Zajímají vás rozhovory s významnými herci? Podívejte se na další.

Video se připravuje ...