Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Jolana Voldánová: U nás děti jedí to, na co má maminka chuť

Video se připravuje ...
VIDEO: Adriana Krátká
19. března 2016 | 06:00

Jolana Voldánová vás bude na letošním Febiofestu provádět gurmánskými zážitky v Coulinary Cinema. To probíhá o víkendu v kině CineStar na pražském Andělu. Tam si diváci mohou po večerním programu zajít do restaurace, kde si vychutnají speciální menu inspirované právě zhlédnutým dílem.

Jolana Voldánová miluje jídlo a přiznala, že čím dál tím víc tíhne k asijské kuchyni. „Letos mě úplně fascinoval můj muž v Indonésii, který snad poprvé v životě pozřel tofu a vyjádřil se o něm jako o delikatese. To bych nikdy nevěřila, že řekne, protože je to typický masožravec,“ smála se moderátorka, která se nejvíc těší na film Kuchyň samurajů, protože po něm bude následovat její oblíbené asijské menu.

Co se jídla u nich doma týče, Jolana s úsměvem prohlásila, že její děti milují cokoli od rajské po krupičnou kaši. Vaří ovšem maminka, takže na cokoli má Jolana chuť, to uvaří, a tak děti nemají jinou možnost než si dát taky. Filmové menu je prý k Jolanině potěšení již mnohem přijatelnější než dřív. „Děti začínají pomalu inklinovat k životopisným filmům, takže jsme se vybabrali z dětských filmů, které člověku mnoho nedají a na něž hned zapomene, a dostali se k těm hodnotnějším, z čehož mám radost.“

 

Zajímají vás rozhovory s významnými herci? Podívejte se na další.


Video se připravuje ...