Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Maminka Dity Pecháčkové Marcela: Dcera dělá pro syna vše, je neuvěřitelně rozmazlený

Video se připravuje ...
Marcela Pecháčková, maminka Dity P.
VIDEO: Adam Balažovič
11. března 2016 | 06:00

Maminka Dity Pecháčkové Marcela je profesí novinářka a na pořadu Deník Dity P. spolupracuje jako scenáristka. Tahle poloha byla pro ni nová, a jak přiznala, trochu se jim s dcerou vyměnily role.

„Do jisté míry se nám vyměnily role, kdy už nejsem já ta, která řídí rodinu a situaci, ale baví mě to a dělám to hrozně ráda, protože jsme si s dcerou velmi blízké,“ přiznala maminka Dity Pecháčkové Marcela. Během natáčení druhé série se udála v rodině jedna zlomová záležitost. Dita totiž přivedla na svět svého prvního potomka – syna Davida. Během natáčení si ho maminka Marcela užila při hlídání.

A jak změnilo oblíbenou kuchařku v očích její maminky mateřství? „Je výborná maminka a mě to až dojímá, jak toho kloučka zbožňuje a udělá pro něj úplně všechno, někdy až moc. Je neuvěřitelně rozmazlený. David je srandovní sebevědomý kluk, to má po rodičích. Mám z toho radost,“ dojímala se Marcela. Dnes v 18.25 můžete vidět první díl z nové série na České televizi a potom ve stejnou dobu každý další pátek. 

Zajímají vás rozhovory s významnými herci? Podívejte se na další.

Video se připravuje ...