Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Lenka Krobotová nám prozradila, kde je právě teď její Český lev

Video se připravuje ...
Lenka Krobotová už svého Lva má
VIDEO: Tereza Kovářová
28. ledna 2016 | 06:00

Pro Lenku Krobotovou zůstane loňský Český lev nezapomenutelný, protože vyhrála prvního a zatím jediného svého vlastního lvíčka, a to za roli ve filmu Díra u Hanušovic. Letos se společně s hereckým kolegou Jaroslavem Pleslem stala tváří Českých lvů. 

„Sošku nemám na žádném významném místě, je ale na viditelném místě, protože jsem na ni samozřejmě pyšná. Je na poličce nad televizí,“ přiznala s úsměvem Lenka. Letošní nominace ji prý příliš nepřekvapily a rozhodně se netajila svými favority. Palce bude držet Lucii Žáčkové, která je nominována za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli za film Kobry a užovky, Aleně Mihulové za nejlepší herecký výkon v hlavní roli ve filmu Domácí péče a oběma bratrům Hádkům. Matěj je nominován za výkon v hlavní roli a Kryštof ve vedlejší roli ve filmu  Kobry a užovky. Veškeré nominace můžete najít na stránkách filmové akademie.

Lenka nám také prozradila, že největším zklamáním Vánoc a konce roku bylo to, že nebyl téměř žádný sníh, na který se syny čekala. Starší syn Šimon už chodí do školy, takže teď, když to se sněhem vypadá lépe, musí počkat na prázdniny, aby vyrazili na lyže.  

Video se připravuje ...