Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Miluška Bittnerová: Loni zhubla 8 kg a teď se chystá hubnout ještě víc

Video se připravuje ...
Miluška Bittnerová
VIDEO: Tereza Kovářová
21. ledna 2016 | 06:00

Když jsem minule dělala rozhovor s Miluškou Bittnerovou, zrovna hubla. odařilo se jí díky keto dietě shodit osm kilo. Od té doby si nižší váhu drží a nepokazila si to ani přes dietně nejnáročnější období roku – Vánoce. Teď hodlá zahájit druhou vlnu shazování přebytečných kil.

„Čeká mě teď nějaké focení, tak jsem se rozhodla, že si dám opáčko s dietou, aby nemuselo být tolik retuší. Zatím totiž držím to, co jsem zhubla. Jen se mi potvrdilo, že přibírám stresem. Měla jsem teď takové smutné období, úmrtí v rodině, tak se to na váze hned podepsalo, kilo šlo nahoru,“ svěřila se nám herečka.

Kilo je nicméně zanedbatelné, a to přitom trávila Vánoce u rodičů. Ti byli z její přítomnosti trochu rozhození. „Jak na mě naši nejsou na Vánoce zvyklí, mám pocit, že probíhala taková malá sabotáž. Chystala jsem třeba štědrovečerní stůl a vytahovala sváteční servis a ptala se mamky, co všechno mám vytáhnout. A ona vyjmenovávala salátovou mísu, polívkovou, to, to a to a dva mělké a dva hluboké talíře. Tak jsem se ujistila, jestli opravdu jen dva, a řekla jsem jí, že v tom případě to je v pohodě, že já se najím z nějakého obyčejného nádobí v kuchyni. Pak se mi strašně omlouvala,“ vyprávěla se smíchem Miluška. Nato ji tatínek zamkl venku na cigaretě, tak měla pocit, že ji u štědrovečerního stolu snad ani nechtějí. Všechno ale dobře dopadlo!

Miluše Bittnerová za sebou má náročnější období, před loni se po moha letech soužití rozešla s manželem. Pár se loni po sedmnácti letech manželství oficiálně rozvedl. Herečku diváci znají například z Ordinace v růžové zahradě coby vrchní sestru Slavíkovou. 

Video se připravuje ...