Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Linda Finková: Předsevzetí? Nikdy, stejně nezhubnu

Video se připravuje ...
Linda Finková dělá tajnosti
VIDEO: Roman Káčer
22. ledna 2016 | 06:00

Se svým synem Matyášem vyrazila Linda Finková do kina na animovaný film. Prozradila, že se na ně s dětmi ráda dívá i doma. Ale většinou u nich usíná.

 

Herečka, zpěvačka a moderátorka Linda Finková byla při rozhovoru s námi poněkud tajemná. A nechtěla prozradit, co ji letos čeká. Nicméně naznačila, že to nejspíše bude nový pořad, a to v žánru, do kterého se ještě nikdy nepustila. Tudíž je to pro ni samotnou výzva, na kterou se hodně těší. 

„Mám mnohem raději akční filmy, horory nebo kriminálky. Hrozně ráda se bojím a úplně nesnáším červenou knihovnu a romantické filmy, především ty německé,“ přiznala herečka, kterou jsme potkali v kině na animovaném filmu, na němž ale byla se synem Matyášem. Dalo by se říci, že její vkus by pravděpodobně vyhovoval i leckterému muži. Ti se na romantické filmy většinou dívají hodně neradi a trpí je jen kvůli svým partnerkám.

A co novoroční předsevzetí, o kterých teď mluví každý druhý? Linda Finková si podle svých slov nikdy žádná nedává, protože jak prohlásila, nehubne stejně celý rok. 

Linda Finková má za sebou rozchod s manželem Richardem Genzerem. Vystupuje především v muzikálech, v poslední době například v titulech Kleopatra či Tři mušketýři.

Video se připravuje ...