Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Drama ve Španělsku! Štěpánce Duchkové se ztratilo jedno z dvojčat

Video se připravuje ...
Štěpánka Duchková
VIDEO: Tereza Kovářová
20. ledna 2016 | 06:00

Moderátorka Štěpánka Duchková strávila Vánoce s rodinou ve Španělsku. Vrátili se až v polovině ledna. Vše prý probíhalo hladce – až na dramatický moment, který se odehrál během tříkrálového pochodu. 

„Do Španělska jezdíme v tuhle roční dobu každý rok, protože tam máme hodně známých a máme tam takové místo, kde jsme rádi. Nic zvláštního se nestalo, tedy až na to, že se nám během tříkrálového pochodu ztratilo jedno dítě,“ svěřila se moderátorka, která má doma šestiletá dvojčata Jana a Adama. Hned ale dodala: „Ono ale tak strašně řvalo, že jsme ho brzy i v tom davu našli.“

Teď když na horách začalo sněžit, a tím pádem se zlepšily lyžařské podmínky, se Štěpánka moc těší na lyže. „Celá rodina jezdíme na lyžích a moc nás to baví. Jediné, co nesnáším, je oblékat sebe a děti a vůbec balit všechny ty věci, to mě na tom otravuje, ale jinak lyžuju strašně ráda.“ 

Moderátorka Štěpánka Duchková žije s podnikatelem Janem Hruškou, vychovávají dvojčata Adama a Jana narozená v roce 2009. Předtím žila Duchková se švýcarským byznysmenem Jiřím Ostafijczukem. Rozvedli se v roce 2005. 

Jako hvězda TV Prima patřila Štěpánka Duchková i mezi vyhledávané celebrity. V roce 2013 se rozhodla podstoupit nenáročný, patnáct minut trvající zákrok plastických chirurgů, který jí odstranil vrásky z čela. Zvolila botulotoxinové injekce. „Došlo to tak daleko, že i když jsem se usmívala, tak jsem se zároveň mračila. Rozčilovalo mě to, tak jsem se s tím rozhodla zatočit,“ řekla po omlazovacím zákroku Štěpánka Duchková.

Video se připravuje ...