Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Markéta Mayerová: Puberta mé dcery není to nejhorší

Video se připravuje ...
Markéta Mayerová
VIDEO: Tereza Kovářová
14. ledna 2016 | 06:00

Markéta Mayerová a Slávek Boura byli ve své době velice populární. Z jejich vzájemné lásky vzešla i jejich dcera Agáta. Popularita vyprchala stejně tak jako vzájemná náklonnost. Před šesti lety se rozešli, a přestože pak nějakou dobu nebyla situace mezi nimi úplně jednoduchá, čas obrousil hrany a každý si našel nového partnera.

Dceři Agátě je již téměř šestnáct let, takže je to velká slečna. Prvním rokem chodí na střední školu, kterou si sama vybrala. „Vybrala si dvě školy, na obě dvě se dostala, takže přišlo to nejtěžší rozhodnutí: vybrat, kterou bude navštěvovat. Vybrala si samozřejmě tu, na kterou musí jezdit přes celé město, ale je šťastná,“ svěřila se nám Markéta. 

Poučila nás také o tom, jak je nemoudré dávat si novoroční předsevzetí. „V tomto období jsou příroda i člověk nejvyčerpanější a pravděpodobnost, že dodržíte to předsevzetí, je zcela minimální. Pak nastává deprese z toho, že člověk svá předsevzetí nedodržel, takže koncem února se dostává do stavu, kdy už by potřeboval odbornou péči. Já čekám na jaro a jsem v předsevzetích velmi opatrná.“

Video se připravuje ...