Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kamila Nývltová: S chlapy už to snad umím lépe, ale je to s nimi těžké

Video se připravuje ...
Kamila Nývltová by chtěla jednou mít svou vlastní cukrárnu
VIDEO: Tereza Kovářová
29. prosince 2015 | 06:00

Angelika – to byla žena, ke které vzhlížela spousta mužů, ale také žen. I Kamila Nývltová toužila být jako ona – umět to s muži, aby dosáhla svého – a obdivovala její krásu. Příští rok v únoru se můžete těšit na návrat muzikálu, který se stejně jako jeho hlavní hrdinka jmenuje Angelika a v němž Kamila bude hrát hlavní roli. 

„Je to krásný příběh, vždycky jsem si ho doma pouštěla s maminkou. Obdivovala jsem Angeliku za to, jak byla nádherná a jak to uměla s chlapy. Myslím, že jsem se od ní i něco naučila. Je to těžké specifikovat, ale možná ženskou hrdost. A taky se to s chlapy učím líp a líp, protože je to s nimi hrozně těžké,“ smála se Kamila, která je od léta zase sama.

Jelikož je volná jako pták, tak odjela podívat se do Ameriky, kde se jí moc líbilo, především s profesorem zpěvu. „Jestli budu mít zase možnost tam jet, určitě to udělám. Nikdy jsem nezažila podobné rozezpívávací cvičení, po kterém mě dostal do neuvěřitelně vysokých tónů, a hrozně moc jsem se od něj naučila,“ vyprávěla Kamila. Zároveň nám prozradila, že je vášnivá kuchařka a na Vánoce prý většinou peče dvacet různých druhů cukroví!

Video se připravuje ...