Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Sexy Ježíšek! Nadělte si sexy prádlo nebo partnerský vibrátor

Video se připravuje ...
Vánoční tipy na erotické dárky přímo od zdroje
VIDEO: Adam Balažovič
22. prosince 2015 | 06:00

Pod vánočním stromečkem by jistě ani jedna z nás nepohrdla sexy spodním prádlem. Především pokud by bylo vybráno partnerem. Ten, když už si troufne, totiž nejlépe ví, v čem mu připadáme sexy. Možná dokonce sáhne po nějaké sexy hračce, se kterou si společně užijete spoustu legrace. Existuje jich nepočítaně. My jsme pro vás pár takových vybraly.

Sex je hra, a proto bychom se mohli čas od času překonat a trošku si pohrát. Často slyšíme od mužů, když se mluví o vibrátorech, hlášky typu: Za chvíli už nás nebudete k ničemu potřebovat. To ale není pravda. Samozřejmě že vibrátor bude ve větší permanenci u žen, které jsou bez partnera, ale pokud muži překonají k těmto příjemným pomůckám svůj odpor nebo spíš žárlivost, budou jim při sexuálních hrátkách velmi šikovnými pomocníky.

Pro nás ženy je to, jak věci vypadají, tedy jejich design, mnohdy mnohem důležitější než veškeré funkce. Ovšem naštěstí je sortiment v oblasti hraček nejen pro ženy už tak široký, že splňují oba faktory. Specialistka z obchodu Intimity nám udělala výběr toho nej, co by se rozhodně mohlo pod stromečkem hodit. Nejsou tam jen vibrátory. Představila nám také hry pro páry, sexy prádlo, hračky určené jen pro muže nebo svůdné šperky.