Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Albert Černý: Těším se, až ségra rozbalí můj dárek

Video se připravuje ...
Albert Černý
VIDEO: Adam Balažovič
22. prosince 2015 | 06:00

Zpěvák Albert Černý si letos hodlá užít Vánoce v kruhu rodinném, protože loni byl na cestách v Maroku. Prozradil nám, že chystá pro svou sestru velké vánoční překvapení a on se už nemůže dočkat toho, co na to řekne!

Dárek pro sestru je, jak jinak, z hudebního košíčku. „Dneska jsem byl celý den ve studiu s Honzou Muchowem a natáčel novou písničku, v které moje ségra zpívá,“ prozradil Albert. Své sestře proto prostřednictvím Blesku pro ženy vzkazuje: "Až ten dárek rozbalíš, bude to poděkování za to, že jsi se mnou zpívala v písni You Are Making Love Again." Videoklip k písni se natáčel v Kalifornii a fanouškové Lake Malawi se na něj můžou těšit už v lednu.

Nápady na charitu zpěváka v čase vánočním moc neberou, protože víc než zaměřovat se na charitu a lásku mezi lidmi jen v jednom období v roce zpěvák oceňuje trochu jiné věci. „Teď se mi ozval kamarád, kterého jsem neviděl asi pět let. Když nám bylo dvanáct, tak jsme hodně jezdili ve skateparku na bruslích. Říkal jsem si, jak je to hezké, když si člověk udělá čas pro druhé jen tak, bez žádného konkrétního cíle.“

Video se připravuje ...