Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Marek Taclík tipuje: StarDance vyhrají Maruška Doležalová a Marek Zelinka

Video se připravuje ...
Marek Taclík už má naslaveno na několik životů dopředu
VIDEO: Adriana Krátká
19. prosince 2015 | 06:00

Divadlo Kalich představilo několik nových činoherních kusů, na které se v jejich programu můžete těšit. Zabiják Joe je černá komedie, kde toho největšího grázlíka bude hrát Marek Taclík. Zatím prý na téhle postavě neobjevil nic pozitivního, ale musí prý něco najít, jinak to nejde.

„Hra je v podstatě o partě buranů, kteří jsou schopni kvůli dvěma dolarům zabít člověka. Na své postavě jsem zatím nic kladného nenašel, ale i když člověk hraje toho největšího grázla pod sluncem, tak tam něco je. Protože člověk není jenom černý a bílý,“ zafilozofoval si Marek.

Markovi se do finále StarDance, které je dnes večer, nepodařilo probojovat, ale herec je přesvědčen, že ví, kdo zvítězí. Rozhodně to vypadá, že v tom má jasno. „Vyhraje Maruška Doležalová a Marek Zelinka,“ prohlašoval odhodlaně a s přesvědčením. Jak to doopravdy dopadne, na to si ovšem budeme muset počkat do večera.

Přiznal se k tomu, že Vánoce úplně miluje, ale byl by hrozně rád, kdyby se nemusely dávat dárky, protože prý ve čtyřiceti už to není takové jako v dětství. Silvestr v hercově pojetí prý také nebude bujarý. „Buď pojedu ke kamarádovi na středověkou tvrz, nebo budu v úzkém okruhu přátel někde v iglú. Žádné bujaré Silvestry nejsou, protože kdybych měl spočítat, kolik takových jsem měl v životě, tak je mi sedm set osmdesát let.“

Video se připravuje ...