Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Lucie Vondráčková: Vždycky jsem si přála tři syny

Video se připravuje ...
Lucie Vondráčková
VIDEO: Andrii Konontsev
17. prosince 2015 | 06:00

Zpěvačka Lucie Vondráčková se na chvilku zastavila v České republice. Mimo jiné také kvůli tomu, že se poprvé spolupodílela na charitativním kalendáři na podporu lidí s nemocí motýlích křídel. Lucie už je také dvojnásobnou maminkou, doma má dva syny. Vždy si prý ale přála tři, bude se tedy jejich rodina rozrůstat?

Lucie má se svým manželem, hokejistou Tomášem Plekancem, už dva kluky. Matyášovi jsou čtyři roky a novorozenému Adámkovi půl roku. Zajímalo nás, jestli dávají zpěvačce dvě děti víc zabrat. „Je to mnohem větší fofr, to ano, ale že by to bylo těžší, to ne. Matyášovi budou čtyři roky a už je to parťák. Pomáhá, je hrozně hodný a mně se těmi dvěma syny splnil sen. Vždycky jsem si přála tři, ale teď už si myslím, že jsme takhle komplet,“ svěřila se zpěvačka.

Vánoce už stráví Lucie s rodinou v Kanadě. Nepodlehli ještě zcela vlivu tamní kultury a čtyřiadvacátého klasicky slaví po česku, kdy pod stromečkem kluci najdou dárky od Ježíška. Malinko se ale přece jen Santa do oběhu zamíchá. Aby klukům nebylo líto, že nemají Santu, přijde k nim pětadvacátého ráno a nechá jim prý na stole nějaké ovoce!

Video se připravuje ...