Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Eva Holubová: Nevadí mi, že mám ve špajzu pavučiny

Video se připravuje ...
Eva Holubová se vyžívá ve vánoční atmosféře
VIDEO: Andrii Konontsev
9. prosince 2015 | 06:00

Herečka Eva Holubová si vyrábí vlastní adventní věnce, miluje totiž Vánoce! Doma to má na Štědrý den pěkně zařízené. Manžel totiž vaří, protože je v tom dobrý, a Eva prostírá. Každý rok volí jiný odstín, letos to vypadá na vanilkovo-růžovo-zelenou!

„Mám dojem, že svou rodinu možná trochu štvu tím, že chci, aby byli vánočně naladěni, i když teď už z toho mají spíš legraci. Letos pětadvacátého chci jít k Mikuláši nebo Pražskému jezulátku na Rybovku. Děti to ještě nevědí, protože jsou v Anglii, ale až přijedou, tak to bude překvapení. Zatím jsme ji totiž vždycky poslouchali jen z nahrávek doma,“ prozradila nám herečka své plány na Vánoce.

Řekla nám také, že pro ni je nejdůležitější to, že se lidé o Vánocích setkávají. Dárky kupuje, ale nejsou tím nejdůležitějším aspektem. „Když mi zemřeli rodiče, tak jsem tu zůstala úplně sama a nemohu říct, že to tehdy byly hrozné Vánoce, protože jsem si našla způsob, jak je slavit, a právě jsem přišla na to, že Vánoce jsou o setkávání, ale nejen o tom rodinném, ale i o takovém, že se setkáváte s lidmi, kteří vás potřebují. Také s těmi, které potřebujete vy a kteří jsou vám blízcí.“

Video se připravuje ...