Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Simona Krainová: Miluju, když mě manžel líbá, i když mám mastné vlasy

23. listopadu 2015 | 06:00

Dříve královna večírků, dnes matka dvou špuntů a milující manželka říká, že krása k úspěchu nestačí a že i v manželství je potřeba umět se proměnit v motýla.

Nedávno jste s manželem oslavila 5. výročí svatby. Uběhlo to?

Velmi. Možná to urychlily děti a to, že jsem během mateřské nasadila v práci vražedné tempo. Nic se nezměnilo, nic mě nepřestalo bavit a mám pocit, že jsme se vzali teprve včera. Vztah máme stále tak krásný a romantický jako na začátku.

A vaše hektické období už opadlo?

Mám to teď volnější. Poslední dva roky jsem lítala mezi focením, filmy, rodinou a stavbou domu. Spala jsem čtyři hodiny, neměla jsem čas na sebe a už jsem začala být nepříjemná i na lidi v práci, což u mě není zvykem. Rozhodla jsem se, že tím nebudu otravovat okolí a stáhnu se.

Video se připravuje ...
Simona Krainová prozradila, podle čeho si vybrala manžela. Bankovní konto to nebylo! • VIDEO: Adam Balažovič

Co na to vaši manažeři?

Řekla jsem jim, ať mi nevolají. Ví, že jsem workoholik a nabídku bych vzala. Ale chci se věnovat sobě a rodině, Max (4) a Bruno (3) mi rostou před očima. Poprvé za pět let jsem zase našla sama sebe, můžu si zajít na kávu, číst, cvičit nebo si uklidit šuplíky. Uvidím, jak dlouho to vydržím, protože svou práci mám ráda.

Milujete být ženou?

Ženy mají někdy pocit, že se nemají rády. Jak potom můžou dávat lásku druhým? Na druhou stranu – jak se můžete mít ráda v zamaštěném triku? Ani já nechodím doma pořád jako femme fatale v podvazcích a podpatcích. Miluju, když mě můj manžel líbá, i když mám mastné vlasy a nejsem namalovaná. Ale umím se přeměnit i na motýla a dát mu pocit, že jsem stále ta žena, kterou si vybral.

Video se připravuje ...
Simona Krainová, Unique fashion week • VIDEO: Adam Balažovič

Ale kde na to brát čas?

Také toho mám někdy až nad hlavu. Ale nebudu přece muži dávat jako jediný argument to, že jsem mu porodila děti, a proto on bude akceptovat, jak vypadám, protože je to jeho vina. Potom se ženy diví, že mají jejich muži milenky. Tak to chodí, když jste protivná, unavená a máte velký zadek, protože jste se o sebe přestala starat. I já běhám ráno na páse osm kilometrů. Ta sebedisciplína mě nabíjí energií. Mám sílu, dobrou kondici a cítím se dobře. Každý máme osud ve svých rukou. Pokud tě něco štve, přemýšlej o tom. Zítra je nový den, můžeš začít nanovo. Všechno můžeš změnit, ale záleží to na tobě. 

 

Celý rozhovor a ještě mnohem víc si můžete přečíst v dnešním vydání tištěného Bleku pro ženy:

Autor: archiv

Autor: Monika Chybová
Video se připravuje ...