Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Lejla Abbasová odhalila, jaké má ráda spodní prádlo! Kdo jí ho kupuje?

Video se připravuje ...
Lejla Abbasová má ráda bublinky
VIDEO: Jan Búda
17. září 2015 | 06:00

Na večírku, kde se plnými doušky popíjely bublinky a na pódiu tančily poloodhalené tanečnice burlesky, jsme se setkali také s Lejlou Abbasovou, která nám přiznala, jak to má se spodním prádlem.

„Sexy spodní prádlo se mi tedy asi úplně vyhnulo. Muž, který by si troufnul koupit mi spodní prádlo, ten by mě dost zajímal. Hlavně to, co by mi vybral, jelikož sama ani netuším, jaký je můj styl, protože používám opravdu jen to nejjednodušší, takže bych byla asi příjemně překvapená,“ přiznala Lejla.

Po rozchodu s Michalem Kocábem se Lejla nějakou dobu neukazovala ve společnosti, ale nyní je zpět a večer si užívala ve společnosti kamarádky Ester Janečkové. Bláznivé večírky plné alkoholu už nejsou tak často na programu a podělit se o nějaký zážitek z některého z nich prý není mnohdy snadné ani před svými nejbližšími. „Jsem taková chodící kalamita,“ smála se Lejla.

Jizvička na čele, kterou zakrývá make-upem, jí právě jeden takový dýchánek připomíná. „Nebylo v tom ani tolik alkoholu, vyprávěla jsem něco kamarádkám a divoce u toho gestikulovala, předklonila jsem se a najednou strašný řev a holky se ujišťovaly, že jsem v pohodě. Já netušila, co se děje, ale z oka mi najednou trčela sklenička. Vůbec nevím, jak se to mohlo stát, oteklo mi to až druhý den a bohužel jsem kvůli tomu musela zrušit focení.“

Video se připravuje ...