Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Alena Zárybnická se při pátrání v minulosti bála o svoje rodiče

Video se připravuje ...
Alena Zárybnická odkryje tajemství svého rodu.
VIDEO: Adam Balažovič
23. září 2015 | 06:00

Tajemství rodu, pořad České televize, má své další pokračování a Alena Zárybnická byla jednou z těch, kterým se autoři a tvůrci podívali do minulosti. Nejvíce se Alena bála právě toho, jak by taková tajemství, jež nikdo z rodiny neznal, mohla zapůsobit především na její rodiče.


„Přeci jen je to minulost, která se týká také předků mých rodičů, jsou to už starší lidé, takže jsem měla strach, aby je to, co najdeme, nějak negativně neovlivnilo,“ přiznala nám rosnička z České televize. Sondu do historie rodu by nedoporučovala rodinám, které řeší nějaký problém, protože by se snadno mohlo stát, že se věci spíš zhorší.

Strach a zvědavost byly v tomto ohledu dost vyvážené, jsem stejně jako většina z nás zvědavý člověk, takže jsem se chtěla všechno dozvědět. Balancovat na té tenké hranici mezi zvědavostí a strachem bylo právě to nejtěžší,“ vysvětlila nám Alena.

Jak to dopadlo? To se musíme nechat překvapit, zatím jsme se jenom dozvěděli, že tatínek byl pilotem motorových letadel, což Alenu Zárybnickou zřejmě ovlivnilo i při výběru partnera, který také pracuje v letectví. Také sama Alena se věnuje sportovnímu letectví a je zdatnou posilou v redakci sportu České televize, kde připravuje dokumenty o sportovním létání.

Video se připravuje ...