Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Svátky jara jsou tady! Oslavte je se svými blízkými a nadělte jim originální dárek

8. dubna 2022 | 00:00
Prezentace klienta |

Jaro je skvělou příležitostí pro nové začátky a zážitky. Objevte proto limitovanou kolekci velikonočního vajíčka od Rituals, která vám dopřeje luxusní kosmetickou péči a provede vás prvními slunečnými dny. 

Potěšte své blízké milým překvapením

Projevte vděčnost svým blízkým a obdarujte je o Velikonocích luxusním dárkem. Pokud přemýšlíte nad něčím originálním, vsaďte na velikonoční vajíčko od Rituals. Vybírat můžete ze tří dárkových sad limitované edice Easter Egg. V každém balíčku najdete několik kosmetických produktů s obsahem přírodních složek, kterými uděláte radost mužům i ženám.

Skvělá volba pro každou ženu

Ať už hledáte dárek pro maminku, dceru nebo kamarádku, s klasickým velikonočním vajíčkem The Ritual of Karma se netrefíte vedle. Dárkový set v sobě ukrývá celkem čtyři produkty s nádechem uklidňujícího lotosu a svěžího bílého čaje, který obdarovanou zahalí do oslnivé vůně, jež ji bude provázet po celý den.

Unisexová verze pro každého

Hledáte něco svěžího a výrazného, co se bude hodit jak pro muže, tak i pro ženu? Vsaďte na dárkový set The Ritual of Mehr s energizující vůní sladkého pomeranče a povzbuzujícím aroma z cedrového dřeva.

Sladké tóny japonské třešně

Milovníky jemných vůní nadchne velikonoční vajíčko The Ritual of Sakura. Produkty s extraktem z rýžového mléka rozzáří pokožku a příjemná vůně sakury uvolní mysl a navodí příjemnou náladu.

Všechna velikonoční vajíčka jsou v prodeji od 11. 3. 2022 ve všech kamenných prodejnách Rituals a v e-shopu www.rituals.cz a www.rituals-cosmetics.sk.