Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Buďte neodolatelní díky novince Silan Suprême

24. ledna 2022 | 00:00
Prezentace klienta |

Vůně hrají v našich životech nepostradatelnou roli. Vzhledem k tomu že ovlivňují naše podvědomí, pocity či emoce, tak neopomenutelně působí i na naši momentální náladu.

Vůně mají významný vliv nejen na nás, ale i na to, jak nás vnímají druzí a příjemná vůně je dokonce může pozitivně naladit. Je to určitý nástroj, kterým se prezentujeme každý den. Všichni chceme za všech okolností vonět, ale zase to nechceme přehnat s parfémem. Proto vám doporučujeme přidat do vaší voňavé rutiny i aviváž, která nenápadně provoní vaše oblečení a dodá mu neodolatelnou svěžest, která vydrží klidně i celý den.

Autor: HENKEL ČR, spol. s r.o.

Novinka Silan Suprême vám toto zaručí. Díky unikátní technologii Double-Cap se její vůně postupně uvolňuje při každém vašem pohybu, takže vás příjemná svěžest neopustí ani na chvíli v průběhu celého dne. Vůně aviváží Silan Suprême jsou navíc vytvořené francouzskými parfuméry, nádech romantické Francie tak pocítíte na každém svém kroku. Kromě neodolatelných vůní jsou aviváže Silan Suprême obohaceny o Crème-Care složení, které pečuje o jemnost vláken vašeho oblečení, chrání jejich strukturu a zajišťuje jim prvotřídní péči.

Provoňte si svůj šatník a staňte se neodolatelnými díky Silan Suprême! Vyberte si ze čtyřech dostupných variant: Romance, Glamour, Elegance nebo nové Pleasure. Jsou dostupné ve velikosti 1200ml za 149 Kč.

Produkty Silan Suprême můžete zakoupit také zde.

Video se připravuje ...