Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kate Middleton je nejstylovější mámou světa. Porazila Angelinu Jolie

6. srpna 2013 | 16:00

O módním vkusu obou dam se nedá diskutovat. Obě mají spousty peněz, tudíž si mohou dovolit cokoliv, klidně i šaty za desítky tisíc korun. Jenomže čím to je, že pouhé dva týdny po porodu dokázala Kate Angelině "ukrást" tohle příjemné prvenství?

S narozením prvního dítěte George Alexandera Louise je šílenství okolo krásné vévodkyně ještě větší, než kdy jindy. Pouhé dva týdny potom, co se Kate stala maminkou, už pomalu, ale jistě krade titul nejstylovější VIP maminky právě Angelině Jolie.

Ale proč? Troufáme si tvrdit, že to bude i tím, že Angelina společně s Bradem Pittem vychovávají o trochu víc, než jen jedno dítě. Dohromady jich vychovávají šest. 3 vlastní a tři děti osvojené. Všechny ovšem nesou společné příjmení a to: Jolie-Pitt.

Dechberoucí vévodkyně

Za první místo v žebříčku může hlavně fakt, že ani necelých 24 hodin po narození syna, předstoupil britský královský pár před veřejnost. A všichni ztratili dech. Jak je možné, že po několikahodinovém porodu bez tišících léků vypadá Kate tak úžasně?

Oblečená do bleděmodrých šatů s puntíky, s úsměvem na tváři a větrem ve vlasech vypadala, jako by se právě vrátila z příjemné dovolené u moře.

Modla všech matek

I přesto, že se na veřejnosti od porodu ukázala jen jednou, všechny matky na celém světě ji jednohlasně zvolily svou modlou. A není divu. Ať už za to může armáda kadeřníků, kosmetiček i stylistek, vévodkyni mateřství moc sluší.

Kim Kardashian nemá vkus
Autor: Profimedia.cz

Kim postrádá styl

Na druhém "konci" žebříčku je třeba přítelkyně rappera Kanye Westa Kim Kardashian, která doopravdy vit pro módu nemá.

Nejen v těhotenství, ale i roky před ním se kyprá kráska pravidelně objevovala na veřejnosti v nelichotivě krátkých šatech, nebo nepadnoucích modelech, které jí příliš nelichotily.

Autor: ema