Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Evropanky volily nejkrásnější ženu šoubyznysu: Angelina Jolie to není!

První příčky obsadily brunetky.
7. srpna 2013 | 12:00

Celkem 5 tisíc evropských žen různého věku volilo nejkrásnější slavnou ženu. Kdo by čekal, že na prvních příčkách se umístí stálice jako Angelina Jolie nebo Heidi Klum, je na omylu. Podívejte se, jak výsledky dopadly. Souhlasíte nebo byste volili jinak?

1. místo - Miranda Kerr (30)

Pro andílka z Victoria´s Secret hlasovalo celkem 38% dotazovaných žen. Podle průzkumu se se tedy stala nejkrásnější slavnou ženou světa. Nutno podotknout, že australské modelce mateřství zkrátka prospívá. Mirandin manžel herec Orlando Bloom s výsledkem určitě souhlasí. A my v redakci také.

Modelka Miranda Kerr zvolila gotické šaty i líčení.
Autor: profimedia.cz

2. místo - Emma Watson (23)

V těsném závěsu se umístila britská herečka Emma Watson, která už dávno není malá čarodějka z Harryho Pottera. Z dětské Hermiony vyrostla nádherná žena, po které touží muži po celém světě. Pro talentovanou Emmu hlasovalo 34% dotazovaných žen.

Emma dobře ví, že odhalená záda jsou trendy.
Autor: profimedia.cz

3. místo - Kate Middleton

Trojici nejkrásnějších žen uzavírá vévodkyně z Cambridge. Angličanky ji milují a vidí v ní vzor. Krásná brunetka nedávno porodila syna George, kterého oslavoval skoro celý svět. Mateřství jí sluší a ne nadarmo nedávno porazila Angelinu Jolie v průzkumu o nejstylovější ženu světa.

Kate ve skutečnosti jako upír z Twilight opravdu nevypadá!
Autor: profimedia.cz

Na dalších příčkách se umístila exotická Jennifer Lopez, modelka Kate Moss, stálice Angelina Jolie, módní guru Victoria Beckham, čokoládová zpěvačka Beyoncé nebo třeba těhulka Megan Fox.

Velkým překvapením bylo umístění modelky Cary Delevingne, pro kterou hlasovalo pouhých 8% zúčastněných. Tato rebelka v současné době válcuje na mole stálice jako Kate Moss. Hlasujícím ženám se zřejmě příliš nezamlouvá její husté obočí alá Brežněv a nekonečné řádění na snobských večírkách.

Tento průzkum mimo jiné také dokázala, že 77% zúčastněných žen přemýšlí kvůli neustálému nátlaku módních trendů o plastické operaci. Pouhých 16% z nich je spokojeno se svým vzhledem. 60% žen prozradilo, že za ideální postavu považují "přesýpací hodiny", kterou se pyšní modelka Kelly Brook.