Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Co se děje? Victoria Beckham se zase směje na celé kolo

Victoria překvapila úsměvem
14. srpna 2013 | 14:25

Devětatřicetiletá hvězda a star, manželka jednoho z nejvíce sexy mužů světa se před několika lety prostě přestala smát a co chvíli se tvářila jako by právě snědla citron. Jenomže poslední dobou se mění k nepoznání!

Kadeřnice Ken Paves přidala na svůj účet na Twitter rozesmáté Victorie ve slunečních brýlích. K fotce také dodala komentář: "Jsem tak ráda, že jsi zpátky. Tolik legrace při cestování slunném Los Angeles!"

S paní Beckhamovou se v poslední době dějí podivnéí věci. Nedávno se na internetu objevila fotka, kde milovnice vysokých podpatků, která nejednou prohlásila, že bez jehel by nevyšla ani s odpadky, pózuje pouze v obyčejných balerínách!

Vím, že jsem kráva

Modelka, módní návrhářka, maminka a zpěvačka v jedné osobě tento rok přiznala v rozhovoru, že se svým kreativním týmem vymýšlí a navrhují oblečení úplně nazí.

Jelikož byli z její otevřenosti všichni celkem šokovaní, snažila se vtipkovat. "Chápu, že si o mě všichni myslí, že jsem "úplná kráva". Taky si to o sobě myslím, když se pak na ty fotky dívám," řekla s kamenným výrazem Victoria. Tak snad se teď bude usmívat častěji!

Autor: ema