Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Malý princ George už diktuje módu. Bude po mamince?

8. srpna 2013 | 16:00

Princ George je na světě teprve pár dní a už určuje módní trendy. Jak to dokázal? Rodiče ho zabalili do zavinovačky s ptáčky a matky po celém světě začaly šílet. Okamžitě začaly shánět podobné zavinovačky pro svoje ratolesti a nastal poprask.

Někomu může připadat jako obyčejná zavinovačka s obrázky, ale v některých ženách vyvolala naprostou hysterii. Módní blogeři vypustili do světa zprávu, že ona proslulá zavinovačka pochází z dílny Aden+Anais.

Na tuto značku nedá dopustit například modelka Heidi Klum, kuchař Jamie Oliver nebo třeba herec Matthew McConaughey. Ale nikdo z nich ještě tolik neinspiroval veřejnost.

Heidi Klum nedá dopustit na zavinovačky Aden+Anais.
Autor: adenandanais.com
Internetový obchodě výše zmiňované newyorské firmy nezvládá nápor. Nemají dostatečné zásoby na skladě a internetové stránky se kvůli obrovskému náporu matek stávají nefunkční. Ženy zkrátka úmorně toužily po balíčku čtyř zavinovaček a chtěly své miminko zavinout jako prince George.

Kolekce zavinovaček je v současné době beznadějně vyprodaná. Navíc další obrovské množství objednávek visí ve vzduchu. Návštěvnost internetových stránek vzrostla o neuvěřitelných 2000%.

Malý princ George se tak stal pár dní po svém narození módní ikonou. Sedmnácti-denní miminko se tak stalo inspirací pro miliony žen po celém světě.

Princ George v zavinovačce, která obrátila svět naruby.
Autor: profimedia.cz
Po tomto incidentu se mnoho lidí ozvalo s názorem, že se jedná pouze o marketingový tah módní značky. Zavinovačka na fotografii je prý ručně háčkovaná. Údajně v ní byl zabalený princ William, když ho jeho matka Diana nesla z porodnice. To by znamenalo, že malý George zdědil zavinovačku po svém otci.

Ano, na většině fotografií je vidět převážně ručně háčkovaná dečka, do které je malé princátko zamotané. Ovšem pod ní je opravdu zavinovačka s motivem ptáčků, po které touží matky po celém světě.