Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Módní ikona Kelly Osbourne to řekla kabelkou: Jak se vám líbí?

1. srpna 2013 | 14:00

Módní ikona, divoška a dcera legendy Ozzyho Osbourna, se ukázala na akci v dokonale sladěném a nápaditém modelu. A taky s vlasatým snoubencem.

Kdo by to byl řekl, že fialová, červená, černá a oranžová se dají sladit dohromady? A ještě to vypadá skvěle? Kelly se toho po vzoru svého otce prostě nebojí a pořádně se do toho "obula". Lodičky sice zvolila obyčejné černé, ale ostatního se nebála.

Vtipná kabelka

Svůj outfit dozdobila, stejně jako svoji tvář, úsměvem. Společnost ji dělala vtipná kabelka. Ta sice vypadá jako hračka pro malé holčičky, ovšem svůj účel splnila. Za Kelly se otáčeli úplně všichni.

Tajila zasnoubení

Módní guru jenom zářila. Anglická hvězda z reality show totiž nedávno oznámila své  zasnoubení s přítelem Matthewem Mosshartem. Pár vydržel no svém zasnoubení mlčet dlouhých šest měsíců. Její vyvolený, dlouhovlasý Matthew, ji totiž požádal o ruku už prosinci.

"Lidé nám vyčítají, že jsem na sobě závislí. Ale my chceme být prostě pořád spolu. Každou chvíli," řekla Kelly Hello! magazínu.

Veganská dieta

Prominentní dceruška vypadá báječně. Přitom ještě před několika lety si z ní všichni utahovali, protože vypadala jako metráček. V čem tkví tajemství její štíhlé postavy? Může za to právě její snoubenec! Ten je totiž slavný šéfkuchař, ovšem zaměřuje se striktně na zdravá veganská jídla. Zajistila si to dobře. Mít doma kuchaře a dietologa v jednom by si přála každá žena.