Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

8 módních triků: Buďte stylová, i když se oblékáte tak, aby vám nebyla zima

Vypadat i v mrazech stylově, není tak těžké.
27. listopadu 2017 | 06:00

Vzít si oblečení, v kterém nenastydnete, a zároveň mít styl? To je někdy poměrně obtížný úkol. Díky našim radám to hravě zvládnete a budete celou zimu vypadat jako módní hvězda.

Když je venku opravdu velká zima, kabátů není nikdy dost. Neberte ho pouze jako zimu odpuzující kus, ale jako součást celku svého outfitu. Je tedy dobré si kabátů pořídit více. Dají se skvěle vrstvit, a to nejen se slabšími kabáty, klidně pod ně oblékejte koženou či denimovou bundu.

Nezapomínejte na velké šály, které snadno omotáte kolem krku nebo přehodíte přes ramena. Budete se cítit pohodlně a v teple. Šálu je ideální pořizovat si ve vlněných nebo kašmírových materiálech, ty se o vaše teplo zaručeně postarají. Milujete klobouky, ale je na ně už zima? Je tu jednoduchá rada. Vezměte si pod svůj oblíbený klobouk čepici. Nejenže vás zahřeje, ale klobouk vám ve větru nebude odlétávat.

Pokud už vás unavují obyčejné modré džíny, vezměte si ty roztrhané, jednoznačně vás budou bavit. Aby vám nebyla zima, máme tu snadné řešení: oblékněte pod ně punčocháče. Do velké zimy obyčejné černé, a pokud to počasí dovolí, opravdu stylově vypadají síťované punčocháče. Možná to tak nevypadá, ale když si přes punčocháče obléknete ponožky a správně je sladíte dohromady, budete nepřehlédnutelná. Na obyčejné černé punčocháče navlékněte hrubé nadkolenky nebo jen ozdobné ponožky. Zaručeně udrží vaše nohy v teple.

3794574:gallery:true:true

Šaty se na kalhotách nosí již delší dobu, na zimu jsou však ideální kombinací, která je stylová a díky vrstvení vás ochrání před chladem. Vrstvit je nemusíte pouze na kalhoty, ale klidně si pod ně vezměte obyčejný rolák. Když už si nevíte rady a je vám stále zima, na řadě je termo oblečení, které snadno obléknete pod své běžné šaty a které nebude vůbec vidět.

Takto to může vypadat, inspirujte se v naší fotogalerii:

Naučte se vázat šálu na různé způsoby:

Video se připravuje ...
Styl od A do Z: 6 skvělých způsobů, jak si uvázat šálu! • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová