Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Jak nosit bílou košili, ať je vám 20, 40 nebo 60!

Video se připravuje ...
Jak nosit bílou košili
VIDEO: Karel Dlabač
9. prosince 2018 | 06:00

Bílá košile je stálicí dámského šatníku. Pokud ji ještě nemáte, nějakou si pořiďte. Není vůbec nudná, nosit se dá mnoha i poněkud nečekanými způsoby. Inspirujte se!

Vždycky když nevíte, co na sebe, bývá jistotou některý ze základních kousků šatníku. Jedním takovým je i bílá košile. Kvalitní kousek, který vám padne, můžete hledat dlouho a můžete za něj dát i větší finanční částku. Ale vyplatí se to!

Pokud již svou ideální bílou košili máte doma, určitě jste vyzkoušela klasické kombinace s džínami a sakem. Košili však můžete nosit s jakýmikoliv kalhotami i se sukní, zejména tou do pasu – košili zakasáte do sukně.

Základní nošení košile je jasné: košili obléknout a zapnout knoflíky k límečku. Tento způsob ale po chvíli unudí snad každého. Co takhle naučit se několik jiných způsobů, jak košili nosit? Ležérního stylu docílíte ohrnutými rukávy nebo uvázáním uzlu místo zapínání. Ke košili vypadají dobře jak jemné, tak mohutné náhrdelníky nebo třeba vykukující krajková podprsenka.

Je tu ale ještě několik netradičních způsobů, jak košili nosit – a to třeba obráceně. Košili si oblékněte tak, že budete mít zapínání na zádech. A buď ji zapněte jen na několik knoflíčků, nebo ji uvažte na uzel.

Další možností je pak navléknout se do košile a místo toho, abyste do rukávů dala ruce, tak je obmotáte kolem ramen nebo kolem hrudi. Další možností je využít ji místo saka nebo kardiganu – zkrátka ji přehodíte přes šaty nebo tričko. Na další inspiraci se podívejte do naší fotogalerie:

Autor: Markéta Tošnarová