Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Ženy prozradily, jaké bylo jejich poprvé s ženou

21. listopadu 2017 | 06:00

V dnešní době mnohem více lidí experimentuje v sexuální oblasti a lidé jsou o tom i mnohem otevřenější v hovorech. První sexuální zkušenosti bývají vždy tak trochu neohrabané, podivné a jen málokterá dívka při nich zažívá orgasmus. Jak je to ale se zkušenostmi se sexem se ženou? Toužíte to vyzkoušet, ale nejste si jistá, co vás čeká? Několik žen se o své zkušenosti podělilo, můžete se inspirovat a poučit.

Monika
Když jsem toužila poprvé vyzkoušet, jaké to je sexuálně se sblížit se ženou, nejdříve jsem se ptala po zkušenostech ve svém okolí. Dostalo se mi několika odpovědí, z nichž některé byly pozitivní. Slyšela jsem popis jako: „Je to jako návrat domů." Nebo: "Úžasně sexy." Ovšem byly i negativní odpovědi, takže bylo na mně vyzkoušet si to na vlastní kůži. Bylo to skvělé. Přišlo mi to přirozené a něžné a nejvíc mě dostalo to, jak jsou dvě nahá ženská těla ve vzájemném propojení neskutečně heboučká. Ujistila jsem se v tom, že jsem bisexuální tvor, ale také už vím, že s člověkem, se kterým mám sex – a je jedno, jestli je to žena nebo muž – musím mít psychické propojení a sexuální náboj.

Co s vámi udělá dlouhodobě nekvalitní sex? Podívejte se na video, kde to vysvětluje profesor Petr Weiss:

Video se připravuje ...
Gábi se nebojí zeptat: Jak špatný sex ovlivňuje naše zdraví • VIDEO: Adam Balažovič

Petra
Stalo se to na vysoké, když za mnou na kolej přijela kamarádka ze střední. Šly jsme na večírek a už tam jsme spolu tančily sexy tanečky. Když jsme dorazily domů, zeptala jsem se jí, jestli nechce ke mně do postele. Bušilo mi srdce až v krku, protože jsem se bála, že mě odmítne. Ona se ale přitulila a začaly jsme se líbat. Chtěla jsem si zkusit, jaké to je uspokojit ženu pusou, tak jsem se jí zeptala, jestli by jí to nevadilo. Bylo to tak přirozené. Ráno bylo trochu zvláštní, už jsme spolu nikdy nespaly, ale pro mě to byl začátek experimentování v téhle oblasti. Poprvé jsem si totiž v sexu připadala dominantní.

Lesbičky
Autor: iStock

Zora
Bylo mi patnáct a už tehdy mi bylo jasné, že se mi místo kluků líbí holky. Měla jsem kamarádku, byla také lesbička, ale ani jedna z nás si to nechtěla přiznat. Mezi námi panovalo velké sexuální napětí. Chovala jsem se jako blázen, protože – jak víme – to s námi někdy hormony dělají. Jednou na táboře jsme si spolu vlezly do jedné postele a začaly se líbat. Byla jsem nervózní, ale brzy to ze mě spadlo. Všechno do sebe najednou zapadalo. Šlo to děsně rychle a najednou mi to dělala pusou, potom já jí. Ráno bylo hrozně divné a pak jsme se sobě celý rok vyhýbaly.

Milena
Má první zkušenost se ženou byla dohromady s mužem. Sestra mé nejlepší kamarádky je už přes deset let vdaná a za muže má toho nejvíc sexy chlapa na planetě. Když za mnou přišli s návrhem jít do trojky, tak jsem souhlasila. Strávili jsme spolu v posteli celý víkend a bylo to nejvíc. Má kamarádka o tom vůbec neví.