Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Styl podle celebrit: Ležérní outfit, který bude slušet všem!

18. února 2017 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Tentokrát nás zaujal outfit české modelky Karolíny Krézlové. Líbí se vám také?

Modelka a zpěvačka Karolína Krézlová má ráda jednoduchý, ale elegantní styl. Na otevření nového obchodu s obuví si oblékla stylovou, avšak zaručenou kombinaci. Černé džíny a basic tričko je skvělý základ, se kterým můžete dál pracovat. Můžete přidat boty na podpatku, koženou bundičku a psaníčko nebo třeba tenisky a džínovou bundu.

Karolína zvolila jarní kabátek ve velbloudím odstínu, který je teď hodně v kurzu. A místo výrazných doplňků si těsně kolem krku omotala tenkou šedou šálu tak, jak to rády nosí zahraniční blogerky a módní guru. Ležérní, stylový a svěží outfit nás opravdu baví!

Styl podle Karolíny Krézlové

Stejný základ outfitu, jako má modelka, můžete rozhodně nosit i vy. Černé džíny můžete střídat s klasickými modrými a můžete měnit barvy triček. Když si pořídíte střihy, které vám přesně padnou, budete se v této kombinaci cítit maximálně pohodlně. A pak už jen podle chuti dolaďte zbytek outfitu, který může být pokaždé úplně jiný.

spoj
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Kabát: Zoot.cz, 1049 Kč, džíny: Topshop.com, cca 1200 Kč, tričko: Lindex, 249 Kč, boty: Humanic, 1499 Kč, kašmírová šála: H&M, 1299 Kč a náhrdelník Gioia: cena ve fotogalerii

ZDE sledujte další stylové outfity slavných žen!

Video se připravuje ...
Svatba u Polívků? Vladimírova přítelkyně Karolína si vybírá zásnubní prstýnek • VIDEO: Adriana Krátká