Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

90. léta jsou zpět. Opět se bude nosit ledvinka! A co dalšího se vrací?

29. září 2017 | 06:00

Móda se neustále opakuje. Letos rozhodně v obchodech narazíte na topy odhalující ramena, květinové vzory, flitrované kousky a ledvinky. Co je spojuje? Přece 90. léta!

Móda se vrací každých 25 let, a to s novou generací, není tedy divu, že zde opět máme módu devadesátých let. Tato sezóna potěší zejména milovníky pohodlí a praktičnosti. Malé kabelky, které se zapínají kolem pasu nebo se dají přehodit přes rameno – ledvinky jsou opět na scéně. Dokonce se objevily i na módních přehlídkách.

Přehlídka House of Holland v Londýně.
Autor: profimedia.cz

Ledvinka vám zajistí pohodlí, nemusíte tahat žádnou kabelku v ruce nebo batoh na zádech a můžete s ní vyrazit téměř kamkoliv. Navíc ledvinka pojme všechny důležité věci od telefonu, po peněženku až klíče.

Moderní pojetí ledvinek je propracovanější. Vybere si minimalistka i žena zatížená na výšivky. U barev se také meze nekladou a materiálů je na výběr snad ještě více. Pokud jste sportovnější typ, uvítáte látkovou ledvinku, pro elegantněji založené dámy jsou tu i ledvinky z pravé kůže. Ledvinku noste volně kolem pasu, rozhodně ji neutahujte až na doraz. Pokud jste milovnice cross body kabelek, vyzkoušejte tak nosit i ledvinku.

Buďte in a noste ohrnuté nohavice

Video se připravuje ...
3 způsoby, jak si ohrnout nohavice! • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová