Pondělí 16. září 2024
Svátek slaví Ludmila, zítra Naděžda
Zataženo, déšť 16°C

Móda z oslavy seriálu Ulice: Andrlová v 63 letech vypadá božsky! A kdo byl ještě na jedničku?

6. září 2024 | 14:33

Psal se rok 2005, kdy nekonečný seriál Ulice vstoupil na české obrazovky. Nyní tak hvězdy tohoto fenoménu, oslavily vstup do jubilejní 20. sezony. Pod Žižkovskou věží se sešly ty největší seriálové ikony, které se vyjímaly v parném dni, v okulibých modelech. Která „uličnice“ byla na jedničku s hvězdičkou?

Vstup do jubilejní 20. sezony

První natáčecí klapka originálního a v našem státě zatím ojedinělého televizního projektu Ulice, který je prototypem žánru mýdlové opery, padla 6. června v roce 2005. Od 4. září téhož roku se pak pořad dostal na televizní obrazovky a ve vysílání se drží s oblibou dodnes. 

Při této příležitosti, 19. narozenin a vstupu do 20. sezony, se setkaly ty největší hvězdy seriálu pod Žižkovskou věží, aby oslavily toto významné jubileum. A nutno podotknout, že známým herečkám to velmi slušelo. Která z nich šla svým módním výběrem stylu naproti?

Estetika školní uniformy

Herečka Michaela Maurerová je jednou z nejvíce stylových hereckých ikon a svůj vytříbený vkus předvedla i tentokrát. Příznačně se stylizovala do looku à la školní uniforma, jenž sestával z kontrastní černobílé kombinace. Lichotivé kombo bylo opřené o bílou košili v oversized střihu z dílny návrhářky Mimi Lan Nguyen, která vystupuje pod značkou La femme MiMi a černé skládané šortky v mini délce. Zbytek nápadně doplnila mokasíny, z nichž rošťáčky vykukovaly pruhované ponožky, ale také trendy kšiltovkou.

Mladistvá bílá

A zejména černá, ale i bílá měla na události své če(s)tné zastoupení. Vsadila na ní kupříkladu herečka Ivana Andrlová (63), které byste stěží hádali její věk. Její dlouhé šaty ji totiž absolutně omladily, kdy sehrála důležitou roli nejen světlá barva, ale i velmi sofistikovaná madeira, kterou mnozí zaměňují s krajkou. Nejedná se ale o krajku, nýbrž o převážně bavlněnou látku s proděravělou výšivkou v podobě jemných ornamentů v totožné barvě. Šaty v maxi délce pak doplnila bílými teniskami s perforací a pudrovou crossbody kabelkou.

Bílou také oblékla půvabná herečka Natálie Holíková, jež se vyjímala v šatech kaskádového střihu s útlými ramínky, které lichotily její postavě. Krásný model navíc zcela vynikl na její sluncem opálené pokožce.

Světlý odstín lichotil i herečce Patricii Pagáčové, který zvolila skrze mini šaty s decentním florálním vzorem. Sladila je pospolu s jutovými espadrilkami a pomyslnou třešničkou pak byl červený odstín její rtěnky.

Diva v červené

Jednou z nepřehlédnutých krásek byla bezesporu herečka Markéta Stehlíková alias seriálová Karla, která zcela uchvátila v balonových midi šatech s raglánovými rukávy. Excelovaly svým florálním reliéfem i šarlatovou barvou s oranžovým podtónem. Vkusně pak doplnila zbytek looku – zlatými náušnicemi ve tvaru kapky, jež svojí barvou korespondovaly s balerínami na zavazování. Tleskáme bezchybnému, tolik sofistikovanému looku!

Na fotky z oslavy seriálu Ulice se podívejte v naší fotogalerii.

Módní kousky za výhodné ceny vybírejte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Žaneta Podlahová