Neděle 15. září 2024
Svátek slaví Jolana, zítra Ludmila
Zataženo, déšť 12°C

Nejprodávanější podprsenka? Ta, nad kterou ženy ohrnují nos, říká stylistka spodního prádla

Video se připravuje ...
Nejprodávanější podprsenka? Ta, nad kterou ženy ohrnují nos, říká specialistka spodního prádla
VIDEO: Videoredakce ženských titulů
3. září 2024 | 06:00

Jakou podprsenku by měla mít bezesporu každá žena ve svém módním ansámblu? Na to jsme se zeptaly Žanety Ilutanové, profesionální stylistky spodního prádla značky Triola. A je to přesně ta, nad kterou tak nějak stále ohrnujeme nos, přitom s ní pokaždé odcházíme z obchodu. Jak mít tělovou podprsenku konečně ráda a proč je absolutně ideální volbou?

Ideální podprsenka? Ta dobře padnoucí!

Než se zaměříme na samotný design podprsenky, absolutním základem je její praktičnost. Musí totiž perfektně sednout, jak nám potvrdila i stylistka spodního prádla Žaneta Ilutanová. „Ano, k tomu se pořád neustále vracíme, ale je to o tom. Doporučuju se nechat přeměřit a vybrat si opravdu správnou velikost. Dobrá, padnoucí a ideální podprsenka je ta, která je v dobré výšce, která vám udělá krásnou symetrickou postavu, pěkně vás protáhne, vyštíhlí, udělá pěkný dekolt, ale zároveň vám prsa z té podprsenky nevypadávají. Perfektně vám drží v obvodu, nikde vás nic netlačí, nepíchají vás kostice. Takhle by měla vypadat a sedět dobrá, kvalitní podprsenka. To je základ.“

Častý přešlap

Důležitou roli v univerzálnosti hraje bezesporu barva, která by měla dokonale splynout pod každým oblečením, i tím nejsvětlejším. To, že mnohé ženy stále nosí bílou podprsenku pod bílým oblečením, je tím největším prohřeškem v nošení spodního prádla. Ač se jedná o totožný odstín, nevzhledně prosvítá a dopouštíme se tak faux-pas. Vyměňte tak bílou za tělovou barvu.

Jak mít tělovou podprsenku opět ráda?

Jak se nechala slyšet stylistka, tělová podprsenka však nepatří k těm nejvíce oblíbeným. Odmítají ji a nereagují na ni příliš kladně. „Ale pak s ní stejně odchází, protože zjistí, že jim sedí úplně perfektně a nejde vidět,“ potvrdila Žaneta Ilutanová.

A její osobní tip závěrem? Vsaďte na delikátní odstín cappuccina nebo trendy odstíny meruňkové, které si vás získají více, než klasické tělové tóny.

Jak se o podprsenku správně starat, aby nám vydržela roky, a které další se těší velké oblibě? To a více se dozvíte v úvodním videu!

Na ty nejlepší univerzální podprsenky se podívejte v naší fotogalerii. 

Podprsenku, která vám skvěle padne, pořídíte na našem internetovém srovnávači cen Zboží Dáma.

Autor: Žaneta Podlahová, Tereza Víchová