Pátek 21. června 2024
Svátek slaví Alois, zítra Pavla
Oblačno, bouřka 30°C

Opravdu je jí 63 let? Herečka Julianne Moore učarovala Cannes ultra módním outfitem!

21. května 2024 | 06:00

Herečka Julianne Moore byla zářnou hvězdou na slavnostní premiéře filmu Horizont: Americká sága, jenž se odehrává během americké občanské války v 60. letech 19. století. Na oslavném rudém běhounu v Cannes hravě kontrastovala se zářivými zelenými šaty, s nimiž na věhlasném filmovém festivalu zcela zabodovala. Čím se, vyjma tolik pestré barvy, naprosto vyjímaly?

V trendy střihu

Třiašedesátiletá americká herečka Julianne Moore rozzářila filmový festival v Cannes. Na premiéru nového westernu nesoucí název Horizont: Americká sága totiž vynesla ultra módní outfit. Byl opřený o dlouhé maxi šaty pouzdrového střihu značky Bottega Veneta, které byly ozvláštněny o značně řasený živůtek se spadlými rameny.

Tip na módní video: 3 typy tenisek: K jakým outfitům se nejvíce hodí?

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

Spadlá ramena dominující trendům

A právě spadlá ramena nejen na šatech jsou letošním hot trendem. Objevil se už v předchozí zimní sezoně, který dominoval zejména úpletům. Do další sezony se překlenul na již zmíněné šaty, bude kralovat ale také veškerým topům, ať už v prodloužené či crop délce.

Módní génius

Za stylingem známé herečky stojí módní génius, stylistka Kate Young, která má na svém seznamu nejlépe oblékané hvězdy, jejichž styl dotváří k dokonalosti. To stvrzuje i tento look z červeného koberce, který stylistka doplnila mohutným zlatým náhrdelníkem a špičatými zlatými podpatky, které nabídly dokonalé završení za okulibým lookem. Boty s metalickým odleskem byly navíc v cool mulles střihu odhalující patu.

Šaty, které podtrhly sošnou postavu nositelky, ale i silnou dávku ženskosti, vyznívaly v celé své kráse nejen díky přidanému lesku v podobě šperků, ale také vzhledem k něžnému líčení a uhlazeným drdolem dozadu.

Trendy kousky za skvělé ceny pořídíte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Na to, jak to na filmovém festivalu v Cannes sluší známé herečce, se podívejte do galerie. Najdete v ní i několik nákupních tipů na modely se spadlými rameny.

Autor: Žaneta Podlahová