Neděle 23. června 2024
Svátek slaví Zdeňka, zítra Jan
Polojasno, déšť 23°C

Stylový týden: Dagmar Havlová (71) předvedla francouzský šmrnc s teniskami, bodoval ale i těhotenský look

  • Stylový týden: Dagmar Havlová (71) předvedla francouzský šmrnc s teniskami, bodoval ale i těhotenský look
    29. května 2024 | 05:00

    Módní zúčtování s uplynulým týdnem je opět tady. Kdo se dostal do našeho hledáčku tentokrát? Uhranuly nás dámy 60+, ale kupříkladu i influencerka a finalistka České Miss 2016 Michaela Říbalová, rozená Hávová, která předvedla bezchybný těhotenský look. Na jaké atributy vsadila a kdo ještě svým módním počínáním vynikal?

  • Andie MacDowell

    Než se zaměříme na zcela denní jarní looky, pozveme vás ještě naposledy na slavnostní rudý běhoun v Cannes, kde skončil věhlasný filmový festival. V uplynulém týdnu uchvátila zejména americká herečka Andie MacDowell, která je se svou bohatou stříbrnou kšticí vždy okrasou červeného koberce. A nebylo tomu jinak ani tentokrát. Šestašedesátiletá herečka se vyjímala na premiéře filmu The Most Precious of Cargoes, na kterou vynesla dlouhé večerní šaty značky Prada.

    Vynikaly svou duální pudrovou tonalitou, kde se mísila velmi delikátní růžová s blyštivou zlatou. Světlá symbióza barev nahrávala mladistvému vzhledu, a stěží byste tak herečce hádali její věk. Kvitujeme dlouhé vzdušné rukávy, které byly doplněny o zajímavou dlouhou vázanku až na zem, což přidalo na stylistickém efektu. Prudce elegantní look pak herečka stvrdila nenuceným make-upem a decentními pokládanými vlnami.

    Jaké letní trendy doporučuje známý návrhář nejen dámám 50+? To se dozvíte v následujícím rozhovoru:

    Video se připravuje ...
     • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

  • Vlastina Svátková

    Vkusný model představila v minulém týdnu herečka a spisovatelka Vlastina Svátková. Na autorské výstavě uměleckých portrétů fotografky Barbory Jelínkové potvrdila, že s módou nakládá velmi citlivě a že si nyní libuje v minimalistickém stylu neutrálních odstínů.

    Oblékla na sebe světlé denimové kalhoty v lehce širším střihu, k nimž doplnila oblekovou vestičku v čokoládovém odstínu. Ta nejlépe vynikne na holém těle, jako tomu je i v případě půvabné herečky. Na svěžím vzhledu přidaly zlaté náhrdelníky i decentní růžová barva rtěnky. Zcela nadčasový look, který obstojí v prostorách kanceláře, při městských pochůzkách i večerním drinku.

  • Dana Morávková

    Herečka a moderátorka Dana Morávková je jednou z největších dam českého showbyznysu, což potvrdila i na představení nové kolekce značky Marks & Spencer. Ačkoli se oblékla do all black outfitu, nezaváněl ani sebemenší nudou.

    Na dramatičnosti přidal top v asymetrické siluetě, který byl navíc ozvláštněn o balonový krátký rukáv. K němu zvolila elegantní kalhoty ke kotníkům, které tak neupozadily sofistikované boty s ostrou špičkou. Závěrem look doplnila kabelkou s krokodýlím reliéfem i visacími blyštivými náušnicemi.

  • Michaela Říbalová

    Event britské značky si nenechala ujít ani finalistka České Miss 2016 Michaela Říbalová, rozená Hávová, která taktéž vsadila na monochromatický outfit, tedy look založený na jedné barvě různých odstínů. Avšak oproti Daně Morávkové zvolila světlou tonalitu barev s béžovou v hlavní roli.

    Předvedla oku libou podívanou, módní lekci v mixování různých textur, které dodávají na notné dávce šmrncu. Základ spočíval v žebrovaném topu, kterému zcela lichotila háčkovaná midi sukně i hladké sako v prodloužené délce. Sukně pak ladně překrývala dlouhé semišové kozačky. Pomyslnou módní třešničkou byla temně hnědá kabelka v proplétaném designu a s uzlem na jedné straně rukojeti.

  • Dagmar Havlová

    Neméně půvabnou dámou je jednasedmdesátiletá bývalá první dáma Dagmar Havlová, která předvedla svůj elegantní šarm na křtu elektrolodě Anna Carolina. Předvedla francouzskou eleganci opřenou o buklé kabátek v černé barvě s kontrastní bílou nití podél výrazných klop. Pod sakem nechala nahlédnout na bílou košili zapnutou vysoko ke krku, kterou navíc ozvláštnila dvěma řadami perel.

    Horní část ve stylu čiré sofistikovanosti doplnila uvolněnějšími dolními atributy sestávajícími z širších kalhot a tenisek na vysoké platformě. Dagmar je jednou z dam, které tenisky často vynášejí a vybalancují jimi jinak tak naleštěný vzhled. Příjemným zpestřením na závěr pak byla luxusní růžová kabelka značky Chanel.

    Sháníte stylový a elegantní outfit za výhodnou cenu? Vybírejte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma!

Autor: Žaneta Podlahová
Klíčová slova:  trendy, móda, jarní trendy, letní trendy
Diskuse ke článku
.