Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Manželka Beckhama v odvážném, ale elegantním modelu: Obdobný seženete od české návrhářky!

6. března 2024 | 06:00

Americká herečka Nicola Peltz Beckham byla spatřena v doprovodu svého manžela Brooklyna Beckhama na fashion show módního domu Mugler. Při této příležitosti oblékla kalhotový kostým, avšak v extravagantním svěžím pojetí, ve kterém se dostala do čela pozornosti. Pokud i vy hledáte zajímavě řešený komplet, daleko chodit nemusíte. Obdobné modely jsou totiž doménou i české designérky, která je přešívá z obnošeného oblečení a dává tak druhou šanci na život věcem z druhé ruky. O jaké návrhářce je řeč a jakou kolekci naservíroval brand Mugler v rámci pařížského týdne módy?

Vizionářské pojetí jako odkaz dědictví značky

Kreativní ředitel módního domu Mugler Casey Cadwallader představil exkluzivní modely v podzimní a zimní kolekci 2024/2025 a naservíroval stejný smysl pro inovace v kombinaci s odvážným, nezkrotným stylem sebevědomé ženy, který definoval dědictví značky, samotného zakladete a již zesnulého módního velikána Manfreda Thierryho Muglera.

Vizionářské pojetí krásy překročil hranice i nyní, kdy dal Casey Cadwallader prostor zejména průhledným materiálům, sakům v avantgardních siluetách i midi a mini šatům v lukrativní kůži i sametu. Jeden ze sametových ženských modelů vynesla i česká topmodelka Eva Herzigová, která na mole zazářila pospolu s modelkou Irinou Shayk. Ta vynesla kožený, tmavě červený model v působivé asymetrické siluetě.

Dědictví značky nám bylo připomenuto nejen při zhlédnutí zbrusu nové kolekce, ale i během nedávného propagačního turné druhé části sci-fi filmu Duna. Herečka Zendaya totiž na světové premiéře v Londýně triumfovala v robotickém, téměř 30 let starém obleku od Thierryho Muglera, který představil ve své haute couture kolekci v březnu roku 1995. Její dvorní stylista Law Roach kostým, se kterým musel zacházet nanejvýš opatrně, doplnil o opulentní náhrdelník Bulgari zdobený safíry i diamanty.

Nicola Peltz Beckham v působivém modelu

Představení nové kolekce přilákala řadu známých osobností v čele s Nicolou Peltz Beckham. Ta vynikala v kostýmku z dílny Mugler, sestávající z cropped saka a elegantních palazzo kalhot s výraznými průstřihy na bocích. Ty v nás evokují i model věhlasné české designérky Jany Horejšové, která vystupuje pod upcyklovanou značkou On the Boat.

Tmavou dlouhou sukni ve třpytivém reliéfu s obdobným výrazným průstřihem vynesla modelka a influencerka Nikol Moravcová na loňském Česko-Slovenském plese a to v kombinaci s crop topem s vysokým stojáčkem, jež dává dohromady vyniknout vizuálně působivým asymetrickým co-ord šatům.

Více o udržitelné značce se dozvíte v našem videu níže:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

V upcyklované kolekci jsou i další extravagantní poklady, jako je obdobná sukně, avšak v hladkém materiálu černé barvy, jež je vytvořena z pánských kalhot. Ty skvěle doplní cropped blazery, které jsou signifikantním atributem této udržitelné značky.

Udržitelná značka On the Boat se již delší dobu zaměřuje na extravaganci v podobě průstřihů i cropped střihů vrchních dílů, které jsou již několik sezon velmi trendy.
Autor: www.ontheboat.eu

Jednotlivé kousky české značky i novou kolekci módního brandu naleznete v galerii.

Elegantní outfit za výhodnou cenu pořídíte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Žaneta Podlahová