Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Nejdříve mamince dělala modelku, teď s ní tvoří slavné návrhářské duo! Co o značce prozradila Dominika Sedláčková?

4. března 2024 | 06:00

Dominika Sedláčková se svojí  maminkou Jaroslavou tvoří věhlasné designérského duo, které si oblíbil i nespočet slavných krásek. Dominika však prvně začínala jako modelka. Jaký je celý příběh této úspěšné značky?

Matka s dcerou

„Už je to opravdu 15 let zpátky, kdy jsem se přidala k mamce,“ vzpomíná na své designérské začátky Dominika Sedláčková, která se nejprve věnovala modelingu. Díky studiu na střední textilní škole však hodně šila a její maminka tak v ní uviděla potenciál. „Uděláme přehlídku, tak si tam udělej kolekci,“ prohlásila rozhodně jednoho dne Jaroslava, a tak odstartovalo úspěšné návrhářské duo matky s dcerou.

Video se připravuje ...
Příběh značky: Dominika a Jaroslava Sedláčková • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

Jednoznačný rukopis

Pro značku jsou přímo typické rozevláté šaty z padavých, velmi lehkých a exkluzivních materiálů. „Umíme si utkat vlastní materiály z hedvábných přízí, vzhledem k tomu, že můj otec zase umí tkát,“ objasnila Dominika um rodinné značky.

Nejen společenské šaty, jež vyčnívají na každé společenské akci, jsou pro značku typické. Jsou to i ručně vyšívané korzety z malých korálků, ale i business kolekce či kožené modely se zajímavými rukávy či opasky.

Návrhářky celebrit

Značku si oblíbila nejedna slavná kráska. V šatech z dílny Jaroslavy a Dominiky nedávno zazářila dcera Ivy Kubelkové Natálie Jirásková. Na svůj maturitní ples si vybrala černé dlouhé večerní s výrazným výstřihem a spadlou dlouhou sukní, jež byla na lemu dekorovaná blyštivými pajetkami. Mezi klientky ale také patří herečka a moderátorka Adéla Gondíková, miss České republiky 2005 Lucie Šlégrová, modelka Andrea Verešová nebo moderátorka Zuzana Belohorcová.

Více o značce se dozvíte v úvodním videu!  

Prozkoumejte široký sortiment módních kousků za skvělé ceny na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Žaneta Podlahová, Tereza Víchová