Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Herecká ikona rozzářila filmový festival: Outfit Helen Mirren osloví nejen ženy 70+ a 80+

22. února 2023 | 06:00

Sedmasedmdesátiletá herečka je klenotem veškerých společenských akcí. Se svými stříbrnými kadeřemi, jež tvoří pomyslnou korunu hlavy, ale i s přiznanými vráskami totiž dokazuje, že lze opravdu stárnout s naprostou grácií. Oplývá také nekonečným optimismem, vřelým úsměvem a vytříbeným stylem, ze kterého by si mohly vzít příklad i daleko mladší generace. Čím okouzlila tentokrát?

Stylový a bez námahy. Tak by se dal heslovitě popsat look herecké ikony Helen Mirren, ve kterém vystoupila v rámci programu na 73. mezinárodním filmovém festivalu v Berlíně. Byl tolik svěží, zraky poutající! Co mu dodalo vedle zářivé barvy kýžený šmrnc?

Které kalhoty jsou letošními módními tahouny? Na to se podívejte ve videu:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Videohub

Filmová hvězda na berlínském filmovém festivalu přímo zářila. K mladistvému vzhledu jí totiž dopomohl svetr volné siluety v saturované fuchsiové barvě. Úplet ze směsi vlny a kašmíru značky Chinti & Parker přitahoval pozornost i díky přednímu prostřednímu švu, který opticky prodloužil její postavu. Ostatně zdařilý byl i výběr kalhot tmavého odstínu, které též disponovaly vertikálním pruhem prodlužujícím siluetu. Jejich elegantní vzhled a rovný střih jsou ideální pro všechny typy postavy bez ohledu na věk.

Nákupní tipy: svetr Chinti & Parker, 3700 Kč; kalhoty Herrlicher, prodává aboutyou.cz, 3499 Kč; kožené tenisky Vasky, 2799 Kč; náušnice Klenoty Aurum, 790 Kč; rtěnka MAC, odstín Just Curious, prodává notino.cz, 593 Kč

Ke svěžímu a mladistvějšímu efektu dopomohly navíc i stálice mezi obuví – tedy evergreenové bílé tenisky s lehce vyšší platformou. Helen tak vědomě pracuje nejen se svou nižší postavou, ale i se svým věkem, jelikož v jednom looku předváděla jeden stylistický fígl za druhým.

Nepodcenila ani konečný finiš v podobě účesu, líčení a doplňků. Růžové rty tvořily dokonalou symbiózu s růžovým svrchníkem stejně tak jako pastelově růžové nehty. Uhlazený culík dotvářel ležérnost stylingu, decentní visací náušnice s perlami pak odrážely eleganci pravé dámy.

Elegantní outfit inspirovaný Helen Mirren pořídíte za výhodné ceny na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Na další vydařené looky herečky Helen Mirren se podívejte do fotogalerie. 

Autor: Žaneta Podlahová