Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Druhá strana mince vulgární Vivian: Julia Roberts ve žlutém modelu jako pravá Pretty Woman

23. dubna 2022 | 06:00

Když herečka Julia Roberts přijela na natáčení televizního pořadu The Late Show with Stephen Colbert, doslova rozzářila newyorskou ulici. Nejen svým líbezným úsměvem, ale i kalhotovým kostýmem, který poutal pozornost stejně jako její typické zvlněné kadeře kaštanové barvy. A ačkoliv její look zaváněl kancelářskou garderobou, vyzníval uhlazeně, ale rozhodně ne fádně!  

Při pohledu na půvabnou herečku jsem upřímně nevěděla, kam dříve s očima. Nepopiratelně mě v prvním momentu omámil velmi jemný, svěží citronový odstín jejího kalhotového kostýmku, který byl opřen o široké zkrácené kalhoty culottes, sako v prodloužené délce s výraznými klopami, pod nímž se vyjímala ve stejné jarní barvě košile zapnutá vysoko ke krku. Ovšem obdiv následně sklidily její husté vlnité kadeře v kaštanové barvě s lehkými rezavými odlesky, které jsme zbožňovali na Vivian v Pretty Woman.

Tipy na nákupy: košile Gina Tricot, prodává zalando.cz, 730 Kč; kalhoty culottes Mango, prodává aboutyou.cz, po slevě 629 Kč; sako Gina Tricot, prodává aboutyou.cz, 1749 Kč; oxfordky Chiko Shoes, 122 $; peckové náušnice Klenoty Aurum, od 7740 Kč; lak na nehty ze-zeme.cz, 185 Kč

Ovšem i ve skutečnosti je Julia distingovanou dámou, kterou se později stala ve filmu i Vivian. A tento fakt potvrdila i výběrem bot, ze kterých stále nemůžu odpoutat svůj pohled. Lesklé šněrovací oxfordky, chcete-li polobotky, nevyznívaly totiž typicky pánským dojmem. Jejich tradiční silueta byla zpestřena vyšším blokovým podpatkem, který dodá potřebnou výšku a ke všemu není vykoupen pohodlím. A to se sakra počítá!

Jak je vidno, oxfordské boty na blokovém podpatku dodají jistou dávku šmrncu vašemu naleštěnému business looku, aniž byste musela trpět ve vysokých lodičkách. Našly jsme pro vás ale i nízkou verzi pro případ, že by vám ani široký podpatek nepřidal na komfortu.

Podtrženo, sečteno – pokud chcete, aby váš kostýmek do kanceláře nepůsobil nudně, vsaďte na pastelové či saturované jarní a letní barvy, kterými ozvláštníte obuv se závanem pánského šarmu.

Stylovou módu za skvělé ceny najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Další módní inspiraci naleznete v následujícím videu: 

Video se připravuje ...
Sto let proměn šatů! • VIDEO: Videohub

Autor: Žaneta Podlahová