Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

5 outfitů, díky kterým jsme se nemohly dočkat jara. Který bude ten nej?

  • 5 outfitů, díky kterým jsme se nemohly dočkat jara. Který bude ten nej?
    22. března 2022 | 06:00

    O víkendu začalo oficiálně jaro a vzhledem k venkovním teplotám přišlo opravdu se vší parádou! A to znamená jediné. Odhodit teplé bundy a kabáty a místo toho přivítat jarní svetříky, sukně i oblíbené nadčasové svrchníky.

    Tak který outfit obléknete jako první? Odvážete se prostřednictvím barev nebo sáhnete po nadčasové klasice?

  • Z černé do bílé... Anebo?

    Po čas zimních měsíců se halíme do černého hávu od hlavy až po paty, a ačkoliv se snažíme do unitárního tmavého spektra barev přinést špetku barevnosti, odvážíme se maximálně tak k barevnému šálu, výrazné čepici či kabelce. Jaro tak dává absolutní privilegium plně vyniknout veškerým barvám. Pokud se ale potřebujete nejdříve rozkoukat, než se pustíte do barevného experimentu, zkuste se obléknout do monochromatického looku v bílých odstínech.

    Právě tato barva vnese do vašeho šatníku čirý luxus, noblesu a eleganci, aniž by pořizovací cena oblečení musela být závratně vysoká. Zkuste kombinaci plisované bělostné sukně v midi délce (ta bude přijatelným kompromisem – bude pro ty, které váhají ohledně odvážné mini, bude i pro ženy, které se nechtějí plně zahalit do maxi), svetru a mokasín, která odráží naprostou sofistikovanost.

    Pro protřelejší dámy nabízíme barevnou variaci v podobě fialové sukně s podtónem modré – aneb v letošní barvě roku Very Peri – která půjde ruku v ruce s pastelovou modří svetříku.

    Na další barevné kombinace se můžete podívat v pořadu Souboj velikostí S vs. XL!

    Video se připravuje ...
    Souboj velikostí S vs. XL: Nebojte se trendy barev • VIDEO: Videohub

  • A zase ten svetr!

    Pruhovaný svetr. Tolik jednoduchý – na jednu stranu nepřekvapí, na druhou stranu z něho nemůžeme spustit oči. Proč nás baví již několikátou sezonu? Je to snad díky příliš silnému kontrastu tmavých a bílých pruhů, který působí až psychedelicky – tak, že se nemůžeme od něho odpoutat? Ať je to jakkoliv, řadí se mezi svetry s nestárnoucím vzorem, je snadno kombinovatelný a nenechá vás při ranním spěchu ve štychu. Letos ho ale zkuste zkombinovat neotřele – třeba s flitrovými širokými kalhotami! Pokud si netroufáte, zvolte jiné široké kalhoty či džíny v unitární barvě. Pro důraz na ženskou siluetu ho vpředu zastrčte do kalhot.

  • Double denim

    Ani denim neztrácí na své atraktivitě. Na jaře naopak sílí ve své oblíbenosti vzhledem k většímu důrazu na vrstvení i k počtu kombinací. Toužíte-li po pohodlném outfitu s kapkou rošťáctví a šmrncu zároveň, zkombinujte džíny s denimovou bundičkou. Pod ni oblékněte basic tričko, aby džínovina vynikla, a doplňte barevnými doplňky – třeba neonovými, které hlásí velký comeback!

  • Oblek s barevnou košilí

    Nevím, jak vy, ale já se celou zimu těšila na sako, ve kterém se nebudu – konečně – soukat do kabátů. Vrstvení je sice fajn, ale není nad to, nechat vyniknout daný oděv. A u saka, které tvoří spolu s širokými kalhotami dokonalou oblekovou souhru, to platí dvojnásob. A že oblek už nepatří do nudné uniformity hodné kancelářské krysy, už dávno víme! Stačí ho oživit barevnou košilí, bílými teniskami, nebo naopak výstředními lodičkami.

  • Nesmrtelný křivák

    Existuje hned několik důvodů, proč tolik milujeme motorkářskou bundu alias starý dobrý křivák. Je vhodný opravdu pro všechny typy postavy a díky výrazným klopám a výstřihu do V opticky prodlouží postavu. Navíc je tato nadčasová klasika snadno kombinovatelná. Nejvíce však sluší dlouhým maxi šatům, ideální kombo na letní večery, v začátcích jara ho ale budete zbožňovat na úpletových šatech či co-ord setech, které budou praktické při rozdílu ranních a odpoledních teplot.

    Dokonalý outfit za bezkonkurenční cenu vytvoříte díky našemu internetovému srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Žaneta Podlahová
Diskuse ke článku
.