Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Jak docílit toho, aby váš look vypadal luxusněji? Pořiďte si krémový svetr! Jak ho nosit 3x jinak?

20. ledna 2022 | 06:00

Krátké šedé dny nepopiratelně hrají na tklivou strunu naší nálady. Není proto divu, že se po ulici míjíme s ostatními v podobném tmavě laděném hávu. Nenechme se ale strhnout šedí a zabojujme proti ní s pomocí její protistrany. Bojujme bělostným outfitem! Nemusí ale jít nutně o bílou odshora dolů. Postačí huňatý svetr s vysokým stojáčkem ve smetanovém odstínu. Jak docílit toho, aby celkový model k tomu všemu vyzníval sofistikovaně až luxusně?

V tomto období máme nutkavou potřebu tíhnout ke tmavým oděvům, ba dokonce se obléct do all black outfitu. Pojďme to ale letos konečně zkusit jinak – krémovým zastoupením. Ústředním bodem bude smetanový huňatý svetr, který díky vysokému stojáčku bude majestátně vykukovat zpod kabátu či bundy. Jak ho ale oživit třikrát jinak, aby nestrádal na své exkluzivitě?

Pohodlná sofistikovanost

Nad legínami už dávno nemusíme ohrnovat nos. Naopak, čím dál tím více připomínají upnuté pružné kalhoty, které povýšily na právoplatný městský oděv. K béžovým kaliopkám s vyšším pasem a elegantními nohavicemi s předními puky zvolte vysoké boty s masivní podrážkou. Sofistikovanost dodá i péřová překřížená delší bunda s opaskem a výraznými klopami. Pokud tedy kombinujete tón v tónu, nezapomínejte mezi sebou míchat textury a materiály. Předejdete tak tomu, že v monochromatickém modelu budete vypadat jako jeden slitý flek.

Tipy na nákup: bunda Massimo Dutti, 3995 Kč; svetr s rolákem H&M, 899 Kč; legíny H&M, 399 Kč; vysoké boty Stradivarius, 1299 Kč; ponožky OYSHO, po slevě 159 Kč; rukavice Lindex, 399 Kč

S čokoládovými odstíny

Barva temné čokolády v kombinaci s kůží či koženkou vám zajistí doslova prémiový vzhled. Váš look bude vypadat opravdu luxusně a draze, i když pořizovací cena nebude příliš vysoká. Kalhoty koženého vzhledu patří mezi základní pilíře, se kterými lze snadno kombinovat. Tak se je nebojte zařadit mezi své stávající kousky.

Tipy na nákup: svetr s rolákem H&M, 899 Kč; kabát Mango, 4999 Kč; kalhoty Lindex, 999 Kč; rukavice COS, 89 € (zhruba 2161 Kč); kabelka Zara, 1299 Kč; boty Zara, 999 Kč

Síla saténu

Satén v pudrových tónech propůjčí vašemu modelu jemnost a eleganci. Vsaďte na midi sukni v tomto materiálu a sjednoťte ji s podobným odstínem semišových kozaček na podpatku. Jemné růžové spektrum barev můžete mísit s béžovými, růžovými, ale i tyrkysovými tóny.

Tipy na nákup: svetr s rolákem H&M, 899 Kč; sukně DreiMaster, prodává zalando.cz, 4109 Kč; kozačky Vero Moda, prodává zalando.cz, po slevě 1344 Kč; kabát H&M, 1499 Kč; kabelka Mango, 899 Kč

Svetr, který skvěle doplní váš outfit, vybírejte na našem internetovém srovnávači cen Zboží Dáma.

Tip na video: Co je kašmír a jak ho spolehlivě poznat? 

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Videohub

Ty nejlepší bílé a krémové svetry nejen s rolákem naleznete v naší fotogalerii: 

Autor: Žaneta Podlahová