Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Když vás kožené kabelky omrzí. Tyhle jsou královnami léta a nosí je každá

10. července 2021 | 06:00

Čím dál tím více mají čestné místo v naší skříni (i v našem srdci) přírodní materiály, kterých si užíváme především v letní sezoně. Tak jako len se neodmyslitelně pojí s létem, i slaměné kabelky ovládají rozpálené ulice velkoměsta, ale i parky či pláže. Už dávno se neomezují na titul „dovolenkové kabelky“, ale jsou univerzálnější, než si myslíte! Jak je tedy nosit?

Ano, můžeme potvrdit, že kabelky z přírodních materiálů přesáhly škatulku ryze prázdninové tašky vhodné pouze k plážovému přehozu. Díky módním průkopníkům, jako je kupříkladu Simon Porte Jacquemus vystupující pod brandem Jacquemus, můžeme nosit svou oblíbenkyni s hrdostí i do prostor kanceláře a nikdo se tomu nepodiví, ba naopak sklidíme ovace.

Které letní kalhoty budou slušet boubelkám i štíhlým ženám? Na to se podívejte ve videu!

Video se připravuje ...
Souboj velikostí S vs. XL: Kalhoty, které sednou i boubelkám • VIDEO: Videohub

Není divu, že se mladý návrhář stal doslova miláčkem současného módního průmyslu a konkuruje věhlasným značkám se silně zakořeněnou historií. Do svých kolekcí vnáší čirou radost, rafinované a nadčasové střihy i pastelové barvy poutající pozornost a pozitivně ovlivňující naši mysl. Ale zpět k našim kabelkám! Už v jarní kolekci 2019 představil velké shopper bag z přírodnin za doprovodu okázalých střapců vhodné k elegantním šatům na ramínkách, o rok později přírodní kabelky ve tvaru proutěného koše zvolil ke košilovým šatům i sakům oversized střihu.

Dokazuje tak, že tyto letní favoritky dokonale podtrhnou boho šaty, ale i outfit založený na košili a širokých kalhotách – ať už se jedná o džíny či jiné. Pokud jste zatížená na větší kabelky, hravě vám poslouží i při nákupu, když si zapomenete svou plátěnku, nebo do ní schováte i deku pro případ, že byste si šla po práci spontánně sednout do parku na pokec s kamarádkami. A víno se do ní vejde také, pochopitelně.

Módní kabelky za nejvýhodnější ceny najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

V naší fotogalerii máme pro vás však připravené i ty v malé velikosti, které jsou ztělesněním roztomilosti. Na kterou letos vsadíte vy?

Autor: Žaneta Podlahová